Σελίδες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Εβδομαδιαία τιμοληψία προϊόντων της λαϊκής αγοράς

Στο πλαίσιο της καθιέ-
ρωσης του «Παρατη-
ρητηρίου Τιμών» που
υλοποιεί η Ένωση Προ-
στασίας Καταναλωτών
Χανίων, ανακοινώθηκαν
χθες οι τιμές βασικών
προϊόντων που διατίθεν-
ται στις λαϊκές αγορές των
Χανίων, προκειμένου ο κα-
ταναλωτής να μπορεί να
σχηματίσει άποψη για το εύ-
ρος της διαμόρφωσης τους.
Όπως σημειώνεται από
την ΕΠΚΧΑΝ, «η δράση μας
αυτή έγκειται, αφενός μεν
να κάνει ο καταναλωτής τις
αγορές του απευθείας από
τον παραγωγό, ψωνίζον-
τας φρέσκα προϊόντα,
αλλά και οικονομικά, χω-
ρίς την μεσολάβηση τρί-
του, και αφετέρου να
στηρίξουμε με τις αγο-
ρές μας από την λαϊκή,
τους δοκιμαζόμενους
αγρότες από την κρίση που
μαστίζει το εισόδημά τους».
Σημειώνεται ότι οι τιμο-
ληψίες θα λαμβάνονται μία
φορά την εβδομάδα.

α/α ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ
/Κιλό ή τεμάχιο
01 Αγγινάρες 3.00 3.80 3.80
02 Αγγούρια 1.10 2.00 1.50
03 Άνιθος-Μαϊδανός δεμ. μικρά 0.50 0.50 0.50
04 Σταμναγκάθι 3.50 5.00 4.00
05 Καρότα 1.00 2.00 1.50
06 Κολοκύθια 1.50 2.00 1.80
07 Κουνουπίδια 1.50 - -
08 Κρεμμυδάκιαφρέσκα το τεμ. 0.50 0.50 0.50
09 Κρεμμυδάκια ξερά 0.50 1.20 0.65
10 Λάχανα 0.60 1.00 0.70
11 Μαρούλια/ανά τεμ 0.50 0.60 0.50
12 ΜελιτζάνεςΦλάσκες 1.00 3.30 2.50
13 Μπρόκολα 0.80 1.50 1.00
14 Ραπάνια 0.50 0.80 0.50
15 Πατάτες 0.65 0.85 0.70
16 Πράσσα 1.00 2.00 1.80
17 Πατζάρια 1.00 1.00 1.00
18 Πιπεριές χονδρές εγχώριες 1.20 2.50 1.50
19 ΡαδίκιαΉμερα - Ιταλικά 1.40 1.60 1.50
20 Ρόκα 0.50 0.80 0.50
21 Σέλινο 0.40 1.00 0.80
22 Σκόρδα το κομμάτι 0.60 0.60 0.60
23 Σκόρδα εισαγωγής το κιλό
24 Σπανάκι 0.80 2.50 2.30
25 Τομάτες 0.70 1.50 0.90
26 Φασολάκια 3.20 6.00 5.70
27 Λεμόνια 0.80 1.10 1.00
28 Πορτοκάλια 0.25 0.80 0.50
29 Ακτινίδια 1.30 2.00 1.30
30 Μπανάνες 0.88 1.50 1.30
31 Μήλα 1.00 1.70 1.20
32 Αχλάδια 1.60 2.30 1.70
33 Κάστανα 2,20 3.50 2.00
34 Κουκιά χλωρά 2.00 3,00 2.50
35 Χόρτα Βραστά 1.00 1.50 1.20
36 Τσιμούλια 1.50 1.50 1.50
37 Περγαμόντο 1.00 1.50 1.20
• Στο πλαίσιο του
«Παρατηρητηρίου
Τιμών» της
ΕΠΚΧΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.