Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

2012-07-04 08:49:03
Φωτογραφία για Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ
Επιτέλους ήρθε η ΩΡΑ να λυθεί το πρόβλημα ΑΣΠΙΔΟΣ, που ταλαιπωρεί τις ασφαλιστικές εταιρείες, τους ασφαλιστές μας προπαντός χιλιάδες "θύματα"... τους καταναλωτές - ασφαλισμένουςείπε σε σχετική συνέτευξη του ,ο Αντιπρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ.Γιώργος Παπαλάς.

Συγκεκριμμένα: .

Ο Αντιπρόεδρος της ' Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ.Παπαλάς Γεώργιος σε ερώτηση δημοσιογράφου σε συνέντευξη, σε γνωστό τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης , και στην ερώτηση του δημοσιογράφου,τι σκέφτεται η ΄Ενωση να κάνει σαυτό το θέμα το επόμενο διάστημα,, ο Αντιπρόεδρος επισημανε ότι ,το θέμα είναι «πατάτα καυτή» και απαιτεί άμεση διαχείρηση , με την παρέμβαση της ΄Ενωσης , στις αρμόδιες αρχές , που οφείλουν να σκύψουν επί του προβλήματος και να δώσουν άμεση λύση: Δίκαιη αποζημίωση των ασφαλισμένων και τιμωρία των ενόχων. Επίσης συνέστησε στους πρώην ασφαλισμένους να αποφύγουν την παραπληροφόρηση και εκμετάλλευση από κάποιους επιτήδειους.

Επίσης στην συνέχεια της συνέντευξης του, ο Αντιπρόεδρος είπε ότ,ι η ΄Ενωση το επόμενο διάστημα θα καταφύγει με Αγωγές στην Δικαιοσύνη, για διέκδικη των συμφερόντων των καταναλωτών, καθώς "τα θύματα" της Ασπίδος, περιμένουν δικαίωση, και η πολιτεία έχει αργήσει στο έργο της και στο ρόλο της, που δεν είναι άλλος από την προστασία της περιουσίας των πολιτών της.

Από το Γραφείο τύπου της ΄Ενωσης

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35
o

Δεν υπάρχουν σχόλια: