Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΑΦΟΡΆ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ" ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Γράφει η Ιωάννα Μελάκη
Αρχίζω να τρελαίνομαι και αλλάζω χαρακτήρα.....Μέχρι τώρα ήμουν στην μέση, όσο αφορά τράπεζες -δανειολήπτες.Τι εννοώ , κάποιες φορές, έλεγα οι "πονηροί" δανειολήπτες , άλλες φορές έλεγα οι "κακές" Τράπεζες. Όμως τώρα λέω μόνο μια λέξη "Οι παμπόνηρες τράπεζες" που σε συνεργασία με την κρατική εξουσία ,θυματοποίησαν όλους τους καταναλωτές.!!! Προσέξτε το αυτό.
Ε....κυρίες τράπεζες, με όλους τους φωστήρες που διαθέτετε ,την πατήσατε, πόλεμο ανοίξατε πόλεμο θα έχετε.....
Παράδειγμα
Καταναλωτής , άνεργος, χωρίς εισόδημα , χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο,με 0 χρέη όπως τουλάχιστον νόμιζε ο ίδιος, δέχτηκε τον τελευταίο καιρό καθημερινή τηλεφωνική όχληση, από γραφείο εκκαθάρισης τράπεζας, πιέζοντας τον να "παζαρέψουν" κάποιο χρέος,.Ο καταναλωτής καλά καλά δεν κατάλαβε ,διότι ήταν χρέος πριν 15ετίας ,από καταναλωτική κάρτα της πρώην συζύγου.
Ζήτησε την διαμεσολάβηση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για να βρει άκρη.Πράγματι η ΄Ενωση διαμεσολάβησε για να μάθει για ποιο χρέος οχλούνταν ο καταναλωτής και ποιο ήταν το ύψος του.Η απάντηση ήρθε ότι ήταν χρέος από πιστωτική κάρτα των 700 ευρώ!! που όμως σήμερα φθάνει τις 2.500 . Ε... κύριε εκκαθαριστά΄της εν λόγω τραπεζικής εταιρείας. μη συνεχίζετε να ενοχλείτε διότι εσείς και το "σεράι " σας θα βγείτε χαμένοι!!!!
Συμβουλή μας προς την Τράπεζα
ΔΙΑΓΡΆΨΤΕ το χρέος, που εσείς επινοήσετε άμεσα και αφήστε τον πάμφτωχο άνθρωπο , να απολάψει την αξιοπρέπεια του γιατί από τον μην έχοντα δεν θα πάρετε ΤΊΠΟΤΑ όσο και να ενοχλείται, αντίθετα μάλιστα μη βρεθείτε να πληρώνετε εσείς Πρόστιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: