ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:00-12:00 π.μ
ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

στη Γραμματεία της Ένωσης
2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει
η ανανέωση συνδρομής (25 ευρώ)
για το έτος 2019 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

" Δημόσιο κάλεσμα , για την επαναλειτουργία του Τμήματος, Εμπορίου και Διαφήμισης του ΤΕΙ στην πόλη, της Ιεράπετρας"

 ΔΕΛΤΊΟ  ΤΎΠΟΥ 23-2-2017

 Δημόσιο κάλεσμα ,με ανοιχτή επιστολή της, σε ΤΕΙ Κρήτης και Υπουργείο Παιδείας,  έστειλε η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλώντας τους  να φροντίσουν για την    επαναλειτουργία  του Τμήματος ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης ,στη πόλη της Ιεράπετρας Κρήτης.
Ακόμα στην ανακοίνωση της, η  ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, χαιρετίζει την σύσσωμη παραίτηση των μελών του Δημοτικού  Συμβουλίου  αναφερόμενη στα εξής:
"Η σύσσωμη η παραίτηση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της  Ιεράπετρας, χαιρετίζεται από την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ως θεσμοθετημένη  φωνή της κοινωνίας, που στηρίζει και υποστηρίζει τα δίκαια δικαιώματα  των πολιτών της ,για ένα καινούργιο και ελπιδοφόρο αύριο".
Στην επιστολή της, ουσίας  η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,  μεταξύ των άλλων αναφέρει:
 "Η εξαίρεση του Τμήματος ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης της Ιεράπετρας ,από τα τμήματα που θα επαναλειτουργήσουν είναι εξαιρετικά αρνητική, ιδιαίτερα σε μία περίοδο συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης , σε μια εποχή  που το ζητούμενο είναι να μπει ένα λιθαράκι ανάπτυξης    και όχι " ταφόπλακα" στην περιοχή της Ιεράπετρας. . Σύσσωμη  η κοινωνία της Ιεράπετρας , χωρίς κομματικό  έμβλημα , ζητά από το ΤΕΙ Κρήτης , να εισηγηθεί , να επανενταχθεί στα μηχανογραφικά του Υπουργείου Παιδείας, το εν λόγω Τμήμα,  καθώς το κόστος της  λειτουργίας του είναι χαμηλότερο, από  την οικονομική "καταστροφή"  που θα επιφέρει στην οικονομία της Ιεράπετρας.
 
 Η ΄Ενωση  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  ενώνει  την Φωνή της ,με την Φωνή της Κοινωνίας της Ιεράπετρας  και της Δημοτικής Αρχής και Ζητάμε:
Από το ΤΕΙ Κρήτης,
Να επανεξετάσει τις δυνατότητές του, για να επαναλειτουργήσει  το  εν λόγω Τμήμα ,στην Ιεράπετρα
Από το Υπουργείο Παιδείας,
 Να συνυπολογίσει τα θετικά οικονομικά, κοινωνικά και αναπτυξιακά  αποτελέσματα, που έχει για την Ιεράπετρα η λειτουργία του Τμήματος , συγκρίνοντας τα με τα παρελθόντα έτη λειτουργίας , του εν λόγω κλάδου.
  Τέλος, επειδή το αίτημα είναι δίκαιο όχι μόνο για την Ιεράπετρα και τους κατοίκους της, αλλά για ολόκληρο το Λασίθι, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, συμπάσχει με την τοπική κοινωνία και συμμετέχει στους δίκαιους αγώνες της, διεκδικώντας το αυτονόητο.

 Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα ΜελάκηΔεν υπάρχουν σχόλια: