Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Νέο Δ.Σ στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτηςς


Νέο Δ.Σ απέκτησε η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης από το Σώμα της Εκλογικής Συνέλευσης που πραγματοποίησε εκλογές, στις 10-06-2017.
Στις εκλογές πλειοψήφισε η υποψηφιότητα της κ. Μελάκη Ιωάννας, η οποία αναλαμβάνει το αξίωμα της Προέδρου.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι:
-Ιωάννα Μελάκη Πρόεδρος
-Γιώργος Παπαλάς Αντιπρόεδρος
-Μακρόγλου Μαρία Γενική Γραμματέας
-Λιόλιου Ελένη Ειδική Γραμματέας
-Λιουδάκης Έμμανουήλ Ταμίας
-Λιοτσάκης Στυλιανός Μέλος
-Πετράκης Ηλίας Μέλος

Η κα Μελάκη μετά την εκλογή της δήλωσε στον τύπο:
«Η  μαζική εκλογή μου στις εκλογές  της  Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  ,με βρίσκει αφενός ηθικά ικανοποιημένη, για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου, καθώς  οι καταναλωτές εκτίμησαν την συμμετοχή μου  στο κοινωνικό γίγνεσθαι  μέσα από την Ένωση Καταναλωτών , αλλά και ακόμα με φορτώνει με  περισσότερη  ευθύνη ,για μεγαλύτερους αγώνες ,για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών –καταναλωτών, ιδιαίτερα στις μέρες μας, που τα οικονομικά , οικογενειακά ,κοινωνικά ,περιβαντολλογικά  προβλήματα των πολιτών ,βιαίως έχουν  καταπατηθεί και έχουν ισοπεδωθεί ανεπανόρθωτα.
Η θέση, που μου εμπιστεύτηκε η Κοινωνία των πολιτών της Κρήτης , είναι θέση συμπαράστασης ,στήριξης των προβλημάτων τους, και όχι «καρέκλα  εξουσίας», καθώς όλη η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό, πιστεύω ότι θα μπορέσω σαυτά τα δύσκολα καθήκοντα να ανταποκριθώ. Υποσχόμενη ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της Κρητικής  κοινωνίας.
Καλώ όλους τους πολίτες της Κρήτης  που νοιώθουν αδύναμοι λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που τους έχουν δημιουργήσει οι δύσκολες μέρες των καιρών ,να  απευθυνθούν στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,εκεί με τις δομές που διαθέτει η ΄Ενωση , και με τους συνεργάτες της  θα νοιώσουν την ανακούφιση , θα βρουν την πορεία τους, θα λύσουν τον προβληματισμό τους.»
 Ο  Αντιπρόεδρος κ.Γιώργος Παπαλάς δήλωσε στον τύπο
"Η Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζει να στοχεύει στην οργανωτική αναβάθμιση και ισχυροποίηση του καταναλωτικού κινήματος, με προτεραιότητα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών στην Περιφέρεια Κρήτης. Προσδίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συμβουλευτική καθοδήγηση και υποστήριξη των καταναλωτών. Έχει συμβάλλει με τους νομικούς της συμβούλους στη διεκπεραίωση των υποθέσεων υπερχρεωμένων νοικοκυριών, στο να διαγραφούν οριστικά οφειλές στις τράπεζες και στη διάσωση της πρώτης κατοικίας, γεγονός που έχει επιφέρει την ανακούφιση σε χιλιάδες καταναλωτές που έχουν περιέλθει σε αδυναμία εξυπηρέτησης των δανειακών τους υποχρεώσεων."  

Δεν υπάρχουν σχόλια: