Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Ε.Π.Κ,Κρήτης: "Ενημέρωση ,για την προστασία πρώτης κατοικίας στην Ιεράπετρα "
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-12-2017

 Με αφορμή ,την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενημερώνουμε  τους  οφειλέτες ότι, από  Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 έως και Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου , στο γραφείο της ΄Ενωσης στην Ιεράπετρα , Λακέρδας 11, θα βρίσκεται η Πρόεδρος κ.Ιωάννα Μελάκη , προκειμένου να ανταποκριθεί  στο κάλεσμα αρκετών πολιτών , που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρεώσης. και  θέλουν να ενημερωθούν πως θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους  Για την εν λόγω συνάντηση,.οι οφειλέτες  μέλη ή μη της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, θα  πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 2842020140.
Πιο συγκεκριμένα ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες ,από αύριο  μπορούν να ενημερώνονται από  την κ.Μελάκη , σφαιρικά και αναλυτικά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα χρέη τους και παράλληλα θα τους παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλές και οδηγίες με πλήρη ανάλυση των διαδικασιών που προβλέπονται στο νέο ολοκληρωμένο πλαίσιο που αφορά το πρόβλημα της υπερχρέωσης.
Ουσίας ,θα παραχθεί ενημέρωση-συμβουλευτική , τόσο από την κ.Μελάκη αλλά και από εθελοντές νοιμικούς και οικονομικούς συνεργάτες στους χρεωμένους καταναλωτές ,για την δυνατότητα επίτευξης προδικαστικού ή δικαστικού συμβιβασμού, μέσω της ένταξης στον αναθεωρημένο ν. Κατσέλη, το ν. Σταθάκη, το νομικό πλαίσιο που, με βάση τις ανάγκες διαβίωσης, παρέχει ολοκληρωμένες και αντικειμενικά προσδιορισμένες λύσεις ρύθμισης, απομείωσης ή ακόμη και οριστικής διαγραφής οφειλών προς κάθε πιστωτή (Δημόσιο και ιδιώτη) , ασφαλιστικά ταμεία (ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΤΑ),.αφού αξιολογηθούν  τα εισοδηματικά ,τα περιουσιακά , τα οικογενειακά  και κοινωνικά κριτήρια που διαθέτει ο κάθε χρεωμένος καταναλωτής.
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: