Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Είμαστε καταναλωτές οφείλουμε να προστατεύουμε τα προσωπικά μας δεδομένα


Τι πρέπει να κάνετε αν σας ζητήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική εταιρεία ή τράπεζα…Καταναλωτές όταν σας  ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας σας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο, για να προστατευθείτε  από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς σαςε όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργείτε ως εξής:
– Αν σας  ζητείται φωτοτυπία
Επάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητας και στις δύο πλευρές να γράφετε την εταιρεία που συναλλάσσεσθε και την ημερομηνία. Π.χ. «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε, ημερομηνία… ». Τα γραφόμενα να διαπερνούν και τις 2 απεικονίσεις της ταυτότητας.
– Αν σας  ζητείται σκανάρισμα της ταυτότητας
Σε καμία περίπτωση μην παραδίνετε την ταυτότητά σας  για σκανάρισμα, αλλά να ενεργείτε όπως στην παραπάνω περίπτωση, να φωτοτυπείτε  την ταυτότητά τους, να γράφετε  πάλι «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε ημερομηνία…» και να παραδίδετε  την φωτοτυπία με το εν λόγω κείμενο για σκανάρισμα.
Είμαστε καταναλωτές οφείλουμε να προστατεύουμε τα προσωπικά μας δεδομένα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: