Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στηρίζει το ψήφισμα του Δημ.Συμβουλίου Ιεραπέτρας.


 Κατά την διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου που συνεδρίασε νωρίτερα, ο δήμαρχος Ιεράπετρας Σήφης Αναστασάκης, ζήτησε την παραίτηση όλων των δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, ο κ. Αναστασάκης ζήτησε επίσης και τις παραιτήσεις αιρετών του νομού σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχουν κάνει δημόσια, ωστόσο η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναφορικά με το σχέδιο «Αθηνά» ο δήμαρχος Ιεράπετρας έκανε εχθές την ακόλουθη δήλωση:

«Με βάση τα στοιχεία φαίνεται ότι το Παράρτημα του ΤΕΙ Κρήτης στην Ιεράπετρα καταργείται και το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης συγχωνεύεται και μεταφέρεται στο Ηράκλειο.

Τους τελευταίους μήνες ο λαός της Ιεράπετρας διεκδίκησε και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του Τμήματος.

Ο Δήμος της Ιεράπετρας μαζί με τους φορείς κατέγραψαν και ενημέρωσαν τον Υπουργό Παιδείας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κόμματα και πολιτικούς παράγοντες.

Κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν γνώριζε. Ακόμα και την Δευτέρα 4 Μαρτίου στείλαμε στον Υπουργό, αναλυτικά τις δεσμεύσεις μας, για τη στήριξη που θα παρέχει προς το Τμήμα ο Δήμος Ιεράπετρας. Για μας η διεκδίκηση δεν έκλεισε ακόμα».


Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στηρίζει το   ψήφισμα του Δημ.Συμβουλίου Ιεραπέτρας.

  Ιωάννα  Μελάκη

Μετά την ανακοίνωση του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, και τα όσα αναφέρονται σαυτό η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εκφράζει την πλήρη στήριξη του ψηφίσματος και την πλήρη συμπαράσταση στους αγώνες των δημοτικών αρχόντων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα και αιτεί έστω και τούτη την ύστατη ώρα από  την  Κυβέρνηση να αλλάξει σχεδιασμό.-
 Στηρίζουμε το ψήφισμα του Δηοτικού Συμβουλίου της Ιεράπετρας, στεκόμαστε δίπλα στον Δήμαρχο  Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη.

  Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

              Ιωάννα  Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: