Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Αν αγαπάτε την πατρίδα μην κάνετε απεργία αυτή την περίοδο

Ιωάννα Μελάκη

Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Αφορμή για το παρόν άρθρο αποτέλεσε το σημερινό δελτίο Τύπου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, όπου, μεταξύ άλλων, η δραστήρια πρόεδρος της κυρία Ιωάννα Μελάκη, επισημαίνει τα εξής:  “Κύριοι, κατανοούμε το βαθύτατο πρόβλημά σας, που δεν είναι μόνο οικονομικό, συντεχνιακό, αλλά και υπαρξιακό. Είμαστε πλάι σας για τα δίκαια αιτήματα σας, αλλά η επιλεγμένη άκαιρη χρονική στιγμή για να εκφραστείτε μας φέρνει σε δυσκολία ως καταναλωτές, επιβάτες των καραβιών και θίγει την παραγωγική και εμπορική κίνηση των εορταστικών ημερών ”.
Και συνεχίζει » κύριοι, ως πολίτες αυτής της Χώρας, τα τελευταία χρόνια βιώνουμε τον οικονομικό μας «Γολγοθά», όμως , μη τον ταυτίζετε με τον «Γολγοθά» των ημερών, αφήστε τις ακτοπλοϊκές γραμμές ανοιχτές. Μία απεργία την Μεγάλη Εβδομάδα είναι ότι χειρότερο για την οικονομική καταστροφή πολλών κλάδων (παραγωγοί νωπών προϊόντων της Κρήτης, τουρισμό κ.λ.π), της οικονομίας της Χώρας, που θέλοντας ή μη, παρασύρει και τα δικά σας συμφέροντα”.
Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε ότι ο πολύχρονος αγώνας της κυρίας προέδρου, που μαζί με τα λοιπά δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης έχουν έχουν αγκαλιαστεί από την φτωχολογιά με την αδιάκοπη υποστήριξη της μεσαίας και χαμηλής τάξης. Έκκληση, λοιπόν και από το Επαρχιακό φως να ανακληθεί η προγραμματισμένη απεργία της ΠΝΟ. Στις επικείμενες εκλογές τιμωρήσετε με την ψήφο σας κάθε υπεύθυνο αυτής της κοινωνικής τραγωδίας.

:Yannis Kakanos  ¨Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: