Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΠΥΡΑΚΟΥ

 Η Είδηση παραίτησης, του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή,  κ Δημήτρη Σπυράκου, αφήνει πίσω της αφενός μεγάλο κενό   και αφετέρου πολλά ερωτηματικά  για τους καταναλωτές.
  Η ΄Ενωσή μας (Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης) ,οφείλει να ομολογήσει δημόσια  ότι  στην δίχρονη περίπου παραμονή  του στην Γραμματεία, ο Δημήτρης Σπυράκος, υπήρξε υπηρέτης του θεσμού και του ρόλου του, "αφουγκραζόταν" και στήριζε τα δικαιώματα των καταναλωτών, δεν ήταν λίγες οι φορές που τόλμησε να επιβάλλει πρόστιμα, που στο παρελθόν δεν τα είδαμε.
Μπορούμε ακόμα να πούμε ότι ¨'ηταν  στυλοβάτης και συνδιμιουργός του Νόμου Κατσέλη "περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών"
  Ειλικρινά , εμείς που γνωρίσαμε, τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή από κοντά, νοιώθουμε ότι η παραίτηση του, μας κάνει περισσότερο φτωχούς, ιδιαίτερα σε εποχές που θίγονται και καταπατούνται πολλά δικαιώματα , ιδιαίτερα των καταναλωτών.
Αγαπητέ Δημήτρη Σπυράκο, δεν γνωρίζουμε τους λόγους της παραίτησης σου, αλλά μέσα από τα  ισχνά λόγια σου, μας αποκαλύπτεις  ότι δεν μας παράτησες ιδία θελήσει, πάντως εμείς για όλα που μας πρόσφερες σαν Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή , αλλά και για όλα που σκέφτεσαι να προσφέρεις από την θέση την δικιά μας, των καταναλωτών, σε Ευχαριστούμε.
Πιστεύουμε ότι ο μεγάλος αγώνας ,τώρα αρχίζει τόσο για μας, όσο και για σένα, απέναντι σαυτούς  που δε καταλαβαίνουν από σεβασμό των δικαιωμάτων.

                           
   Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Καταναλωτών Κρήτης

                                        Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: