Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Πώς μπορεί να λάβει ένας επιβάτης αποζημίωση για καθυστερήσεις ή φθορά αποσκευών; Σε ποιόν μπορεί να απευθυνθεί για να λάβει αξιόπιστες πληροφορίες όταν μεγαλώνουν οι καθυστερήσεις; Πώς μπορεί να επιστρέψει στον τόπο διαμονής του εάν η αεροπορική εταιρεία έχει κηρύξει πτώχευση; Ταυτόχρονα απαιτούνται νομικές διευκρινίσεις για την ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων των επιβατών, ανεξαρτήτως τρόπου μεταφοράς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΠΑΚΗ 1:17 μ.μ. (Πριν από 7 ώρες) προς ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στρασβούργο, 24 Οκτωβρίου 2012 Γ. Κουμουτσάκος, Κ. Πουπάκης: Ενίσχυση των δικαιωμάτων των επιβατών σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς Ως απάντηση σε αυτά τα ζητήματα, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την Έκθεση της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των επιβατών σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Σε σχετική παρέμβασή του, ο ευρωβουλευτής ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει μία κοινή βάση δικαιωμάτων των επιβατών για όλους τους τρόπους μεταφοράς. "Η έκθεση που ψηφίσαμε, είναι ένα σοβαρό και ουσιαστικό βήμα προς την άρση του κατακερματισμού των ρυθμίσεων για τα δικαιώματα των επιβατών, που υπάρχουν σήμερα σε 6 διαφορετικές οδηγίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτευχθεί περισσότερη διαφάνεια και καλύτερη ενημέρωση των Ευρωπαίων πολιτών" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: