Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Δημοσιευμα καταναλωτη στη εφημεριδα Ημερησία-Ευχαριστούμε!

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο και τιμά με την προσφορά της το λόγο ύπαρξής της. Διαβάζουμε ότι το συγκεκριμένο όργανο, διαπιστώνοντας τη σύγχυση
που επικρατεί στους δανειολήπτες, λόγω αμφίβολης πηγής πληροφόρησης και ενημέρωσης σχετικά με το νόμο Κατσέλη, αποφάσισε να καλύψει το κενό αυτό, προσφέροντας δωρεάν συμβουλευτική και νομική στήριξη σε άνεργους δανειολήπτες.
Ήδη επιστήμονες, γνώστες του θέματος, ενημερώνουν, καθοδηγούν και παρέχουν – πάντα δωρεάν – έγγραφη διαπραγμάτευση με τις τράπεζες, στο στάδιο πριν το δικαστήριο, καθώς και στο στάδιο του προδικαστικού συμβιβασμού.
Μιλάμε πάντα για δανειολήπτες, που μπορούν να ενταχθούν στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Σκεφθείτε την ανακούφιση που προσφέρουν σε ανθρώπους, που ασφυκτιούν υπό την πίεση των τραπεζικών υποχρεώσεων, που δεν μπορούν να καλύψουν.
Μπράβο τους!!!
Μ.Δ.

Πηγή:Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια: