Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλοι τίτλοι αλλά ΟΧΙ ακριβώς Απόφαση – «ΒΟΜΒΑ»: Κανείς δανειολήπτης δεν ΧΡΩΣΤΑΕΙ τίποτα!!!


Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Προσοχη !!! δανειολήπτες στην ανακοίνωση για την 2343/2016 απόφαση ανακοπής Διαταγής Πληρωμής
Πρός ενημέρωση των δανειοληπτών :
Εξήγηση από τον Δικηγόρο Κυριακόπουλο Γιάννη
"Η εξαιρετική απόφαση του Μον. Πρωτοδικείου Αθηνών, που ακύρωσε Διαταγή Πληρωμής Τράπεζας, μπορεί μεν να εξοπλίζει το νομικό οπλοστάσιο των Δικηγόρων, όπως εμείς,που έχουν σταθεί στο πλευρό ζημιωθέντων από τις Τράπεζες, όμως δέν δημιουργεί δεδικασμένο -δυστυχώς- γιά όλες τις υποθέσεις.
Επιπλέον, αφορισμοί τύπου "Δεν χρωστάμε τίποτα στις Τράπεζες" μετά από αυτή την απόφαση, είναι έωλοι και άνευ αντικρίσματος
Αν "ματώσαμε" κυριολεκτικά τα προηγούμενα χρόνια, με την ανάληψη εντελώς εξατομικευμένης προσέγγισης στην πλειονότητα των υποθέσεων που χειριζόμεθα, είναι γιατί κάθε περίπτωση, κάθε ξεχωριστής σύνθεσης δικαστηρίου, είναι διαφορετική.
Φυσικά, νομολογία δημιουργείται, και αυτήν επικαλούμεθα στα σχετικά μας, όμως αυτή δημιουργείται από αποφάσεις Ανωτάτων Δικαστηρίων και όχι -δυστυχώς- πρωτο-ή δευτεροβάθμιων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: