Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΔΡΥΣΗ ΦΟΡΕΑ Ε.Φ.Ε.Τ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ Χανιά 11-9-2008



ΘΕΜΑ «Αίτημα για ίδρυση παραρτήματος Ε.Φ.Ε.Τ στο Νομό μας».

Προς

Πρόεδρο Ε.Φ.Ε.Τ κ.Ζαμπέλλα Αντώνιο Κηφισίας 124 και Ιατρίδου 2
Αμπελόκηποι
Αθήνα

κ.Πρόεδρε,
Επειδή ζούμε και καθημερινά βιώνουμε ως καταναλωτές, ακαταλλήλων και μη ασφαλή τροφίμων σε όλη μας την διατροφική αλυσίδα, (παραγωγή-κατανάλωση),αλλά και επειδή χρησιμοποιούμε προϊόντα για κάλυψη καθημερινών καταναλωτικών μας αναγκών (καύσιμα, είδη υγιεινής κ.λ.π),αλλά και προϊόντων που με τη χρήση τους, λόγω των μη συμβατών υλικών επιβαρύνουν το φυσικό περιβάλλον, ζητάμε από σας να στηρίξετε προωθώντας το αίτημά μας για ίδρυση παραρτήματος του φορέα σας στο Νομό μας στον εποπτεύοντα Υπουργό Ανάπτυξης κ. Φώλια.


κ. Πρόεδρε, Η Ελεύθερη οικονομία, μας ωθεί σήμερα, σε εγρήγορση και μας προτρέπει, να βρούμε τους τρόπους εκείνους και τα εργαλεία σε συνεργασία με την πολιτεία όχι απλώς να αμυνθύνθούμε αλλά να οπλιστούμε με καινοτόμες δράσεις. Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια βασικό στυλοβάτη τους έχουν την ποιότητα, η οποία σήμερα με τον συχισμό των αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών και την έλλειψη του δικού σας αντίστοιχουφορέα ο Χανιώτης καταναλωτής μένει απροστάτευτος. Με το αίτημα μας αυτό εκπέμπουμε σήμα βοήθειας προς όφελός της υγείας μας και ζητούμε την επέκταση του φορέα και στα Χανιά, ένα Νομό τουριστικό,ένα Νομό με πολυεθνικές αλυσίδες να φυτρώνουν σαν μανιτάρια. Η μεγάλη κυκλοφορία προ ιόντων - τροφίμων τόσο από την ενδοχώρα όσο και από το εξωτερικό Ε.Ε, αλλά και τρίτες Χώρες μας πιέζουν ακόμα περισσότερο την αγωνία μας και την ανησησυχία μας για την ασφαλή και ποιοτική διατροφή μας τώρα περισσότερο από το χθες.

κ. Πρόεδρε, ΄

Επειδή, πιστεύουμε ότι η πολιτεία οφείλει και πρέπει να φέρεται ισότιμα σε όλους τους πολίτες, και ότι χρέος της είναι να προσφέρει τα μέσα εκείνα και να δημιουργεί τους μηχανισμούςπου πρέπει για την ασφάλεια και την προστασία τους, ευελπιστούμε ότι το αίτημα μας θα προωθηθεί από σας και σύντομα ο Νομό μας θα καλύψει το υπάρχον κενό, με την δημιουργία του αιτουμένου παραρτήματος.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ν. Χανίων Ιωάννα Μελάκη


Το παραπάνω αίτημα κατετέθει από την πρόεδρο μας κ.Ιωάννα Μελάκη στον Πρόεδρο
του Ε.Φ.Ε.Τ . σε επίσκεψη που έκανε στον Φορέα, αίτημα που συζητήθηκε επίσσης με
τον Δ/ντή της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή κ.Κρητικό, όπου δεσμεύτηκε στην
προώθηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: