Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Συνάντηση μελών της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ"

Στην συνάντηση που είχαμε στις 20-5-2009 ,με τους 25 Εθελοντές μας , που αποτελούν την ομάδα « του Εθελοντή Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, «τους ενημερώσαμε για τα καθήκοντα τους , και τα περίπολα που θα εκτελούν σε καθημερινή βάση.

Στην ομιλία του ο κ.Παπαλάς Γεώργιος , Αντιπρόεδρος της Ε..Π.Κ.ΧΑΝ, και συντονιστής

της ομάδας ανέπτυξε τον ρόλο που κατέχει και το έργο που καλείται να προσφέρει το κάθε μέλος. Επίσης αναφέρθηκε ότι η ομάδα της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, δεν αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι,

του κορμού, της Πολιτικής Προστασίας, τελεί και υπόκειται στο συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και θα συνεργάζεται απόλυτα και με την Πολιτική Προστασία της Νομ/κής Αυτ/Σης Χανίων.

΄Οσο αφορά τη υλικοτεχνική υποδομή, έγινε λόγος «το επείγον» του εξοπλισμού των μελών

(με ατομικά είδη αλλά και μεταφορικό μέσο)Καταγράφηκε η έλλειψη και θεωρείται η ύπαρξη «Χορηγητών πολιτών», μια πολύ αποδεκτή λύση για την περίπτωση.

Μέλη της ομάδας προσφέρθηκαν να διαθέσουν τα Ι.Χ ,τους για επίτευξη και διευκόλυνση

προσωρινά του στόχου, που δεν είναι άλλος από την διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος από την λαίλαπα των πυρκαγιών

Ο Επόμενος στόχος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ είναι να ζητήσει την συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπ.Εσωτερικών, αμέσως μετά την απόκτηση

Του Μητρώου της εθελοντικής ομάδας ..

Πιστεύουμε ότι το θέμα , της πυροπροστασίας είναι κοινωνικό, και σαν οργανωμένοι πολίτες αυτής της κοινωνίας ενωμένοι με τους φορείς της πολιτείας θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Η Οργανωμένη προσφορά σαυτό τον τομέα επιβάλλεται, γιαυτό θα συνεργαστούμε με τις τοπικές υπηρεσίες , για επίτευξη του κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος από φυσικές και ηθελημένες καταστροφές.

Τέλος η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , ενημερώνει τους πολίτες καταναλωτές ότι, η θερινή αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει και ότι απαγορεύεται κάθε είδους καψίματος εκτός αν έχουν ενημερώσει και έχουν πάρει άδεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Άτομα που θα συλλαμβάνονται από τις εθελοντικές μας ομάδες να καίνε οτιδήποτε καύσιμη ύλη θα οδηγούνται άμεσα στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και στην συνέχεια στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων .



Η Πρόεδρος

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: