Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Καταγγελία καταναλώτριας για θρύψαλο γυαλιού μέσα σε φρυγανιά


Καταγγελία για θρυμματισμένο γυαλί μέσα σε φρυγανιές γνωστής εταιρείας στον κλάδο της αρτοποιίας δέχτηκε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Συγκεκριμένα καταναλώτρια αναφέρει ότι θρύψαλο γυαλιού βρέθηκε σε τεμάχιο φρυγανιάς την ώρα που το έτρωγε. Μάλιστα περιέγραψε την καλή τύχη των εγγονών της ,που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο σπίτι της ,αλλά δεν έφαγαν.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρείας, η οποία την επισκέφθηκε στο σπίτι της, κρατώντας διάφορα αρτοποιϊτικά είδη προσφέροντάς τα ως "δώρο" διεκδικώντας να πάρει μαζί της το θρύψαλο του γυαλιού, υποστηρίζοντας διάφορες ενέργειες που θα έπραττε ως εταιρεία.

Παρόλα τα παραπάνω το θρύψαλο γυαλιού είναι ακόμα στην κατοχή της καταναλώτριας, η οποία διεκδικεί όπως αναφέρει η ανακοίνωση το δικαίωμα να αγοράζει ασφαλή προϊόντα.

Στην κατακλείδα της ανακοίνωσης η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει ότι προτίθεται άμεσα να διαβιβάσει την εν λόγω καταγγελία στον ΕΦΕΤ (Παράρτημα Κρήτης) ως αρμόδιο Φορέα Τροφίμων για τα περαιτέρω. 
 
Πηγή : :newflash

Δεν υπάρχουν σχόλια: