Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ ,Στηρίζουμε την 48ωρη απεργία, της Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων

Ενσωματωμένη εικόνα 1








   Συνάντηση με επαγγελματικούς Φορείς των Χανίων ,είχε σήμερα η   Ένωση  βενζινοπωλών N. Χανίων,που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.
Μεταξύ των συμμετεχόντων Φορέων  ήταν και Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, που  εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της   κ.Ιωάννα Μελάκη.Σκοπός της συνάντησης ήταν  η ενημέρωση των Φορέων σχετικά με την 48ωρη απεργία, της  Ένωσης βενζινοπωλών Χανίων, που ξεκινά την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου όπου κλειστά θα μείνουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων ολόκληρου του νομού
Βασικά αιτήματα  των βενζινοπωλών Ν. Χανίων  είναι: 1) η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καθώς επίσης. να σταματήσει να επιβάλλεται ΦΠΑ σε αυτόν τον φόρο
                              
                                              2)¨Να σταματήσει η ακρίβεια στα καύσιμα, αλλά και να προσδιοριστεί η ακρίβεια στην τιμή των καυσίμων
Στην προσδιορισμένη συνάντηση   της  Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων, με τους Επαγγελματικούς φορείς ,που έχουν άμεση σχέση με τις τιμές των καυσίμων ,αλλά και με την Πρόεδρο της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ.Ιωάννα Μελάκη,  ο Πρόεδρος αυτής, στην εισήγηση του , αναφέρθηκε για την ανάγκη του κλάδου σαυτή την διαμαρτυρία ,σκοπεύοντας, να στείλει ένα έμπρακτο μήνυμα στην Τρόικα και στους εγχώριους συνεργάτες της, καλώντας τους , να σκύψουν και να εξετάσουν,προσδιορίζοντας μα προ πάντων μειώνοντας τις τιμές των καυσίμων, για να στηριχθεί όχι μόνο ο κλάδος των βενζινοπωλών, αλλά και οι καταναλωτές, να μπορούν να αγοράζουν τα καύσιμα σε χαμηλές τιμές, καθώς σήμερα παρατηρείται αποχή των καταναλωτών στην κατανάλωση, και στροφή σε άλλες αντικαταστάτριες λύσεις Επίσης  ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Ν.Χανίων κ.Ευάγγελος Κώτσος ,ενημέρωσε για την επιστολή της ΄Ενωσης προς την Τρόικα,και τα αρμόδια Υπουργεία.Επίσης ζήτησε την στήριξη των Φορέων  στην συζητούμενη  διαμαρτυρία(24 ωρη απεργία), αλλά και αίτησε , την ενοποίηση των κοινωνικών δυνάμεων,που εκπροσωπούν οι προσκεκλημένοι Κλάδοι.
  Σημαντικά συμπέρασμα ,από την εν λόγω συνάντηση των Φορέων ήταν, η  στήριξη  της 48ωρης απεργίας, της  Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων, ως μια κοινωνική δύναμη και η αποδοχή από όλους τους παρευρισκομένους φορείς, την πραγματική εικόνα που βιώνουμε όλοι μας ,ότι δηλαδή, σήμερα ζούμε μια άλλη πρωτόγνωρη εποχή που οι κοινωνικές και επαγγελματικές δυνάμεις οφείλουν και πρέπει να είναι ενωμένες, αιτώντας και διεκδικώντας, στηριζόμενες μεταξύ τους.
  Τέλος η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενώνει την Φωνή της με την  Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων,θεωρεί δίκαιη και αναγκαία την διαμαρτυρία, για την ακρίβεια των καυσίμων, θεωρεί τον αγώνα των βενζινοπωλών των Χανίων,ηθικό και δίκαιο,  και δικόν της αγώνα ,που έχει βασική σχέση με την ποιότητα της οικονομικής ζωής των καταναλωτών, αλλά και όλα τα τεχνάσματα των φόρων στο τέλος στρέφονται στους καταναλωτές , αποφάσισε να στηρίξει την   48ωρη απεργία, της  Ένωσης βενζινοπωλών N. Χανίων.


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: