Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Ανάκληση Δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
image

Η εταιρεία Kellogg’s προχωρά για προληπτικούς λόγους στην ανάκληση μίας περιορισμένης παρτίδας των πακέτων των δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.

Πρώτο και υπερισχύον μέλημα της Kellogg’s αποτελεί πάντα η ασφάλεια των καταναλωτών μας και η ποιότητα των προϊόντων μας.
Ένας συνηθισμένος έλεγχος των προϊόντων μας από τις Κυπριακές Κυβερνητικές Αρχές, έδειξε την ύπαρξη -σε μία μεμονωμένη παρτίδα των δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits- ενός μη αναγραφόμενου στη συσκευασία συστατικού (φουντούκι) που ενδεχομένως να προκαλέσει πρόβλημα σε όσους έχουν αλλεργία σε αυτό. Ενώ η εκτενής έρευνα που πραγματοποιήσαμε σε εσωτερικό επίπεδο δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει το εύρημα, ενεργούμε με προσοχή δεδομένης της φύσης του ευρήματος και χωρίς να έχει εκδηλωθεί κανένα παράπονο από καταναλωτή.
Το προϊόν που ανακαλείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ είναι τα δημητριακά Kellogg’s Special K Red Fruits με τις ακόλουθες ημερομηνίες “ανάλωση κατά προτίμηση πριν από”:
o 03/04/2012
o 04/04/2012
Οι καταναλωτές μας και οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να είναι βέβαιοι ότι όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Kellogg’s ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία και δεν επηρεάζονται από το συγκεκριμένο συμβάν. Η ανάκληση αφορά μόνο στα πακέτα δημητριακών Kellogg’s Special K Red Fruits με τις συγκεκριμένες “ανάλωση κατά προτίμηση πριν από” ημερομηνίες που έχουν διατεθεί σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ.
Ζητούμε συγνώμη από τους καταναλωτές μας για τυχόν αναστάτωση.
Οι καταναλωτές που αγόρασαν προϊόντα της συγκεκριμένης παρτίδας παρακαλούνται να επιστρέψουν τα πακέτα που έχουν ανακληθεί στο κατάστημα από όπου τα προμηθεύτηκαν ώστε να λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους. Επιπλέον, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Kellogg’s στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών για την Ελλάδα: 8011171200.

Δεν υπάρχουν σχόλια: