Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΑΝ: Πλαφόν στα καύσιμα από σήμερα τα μεσάνυχτα
ΥΠΑΝ: Πλαφόν στα καύσιμα από σήμερα τα μεσάνυχτα
Πλαφόν στην τιμή των καυσίμων επιβάλλει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το υπουργείο Ανάπτυξης σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα κρούσματα ανατιμήσεων στην αγορά μετά και την απεργία διαρκείας που ξεκίνησαν οι τελωνειακοί υπάλληλοι.
Οι εργαζόμενοι στα τελωνεία πραγματοποιούν από την Παρασκευή και μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του ενιαίου μισθολογίου που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα στην Βουλή.

Η ανώτατη τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων διαμορφώνεται για το λεκανοπέδιο Αττικής στα 1,643 ευρώ ανά λίτρο και 1,627 ευρώ στη Θεσσαλονίκη και σε 1,458 και 1,444 ευρώ για το πετρέλαιο κίνησης, αντίστοιχα. Οι τιμές του πλαφόν αντιστοιχούν στη μέση τιμή των τελευταίων τεσσάρων ημερών.

«Έχουμε κατ'επανάληψη προειδοποιήσει, αλλά και αποδείξει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε αδικαιολόγητες ανατιμήσεις στα καύσιμα. Σήμερα σε ορισμένα πρατήρια εντοπίστηκαν τέτοια φαινόμενα», ανέφερε το υπουργείο Ανάπτυξης σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή. «Στόχος μας είναι να αποτρέψουμε την επέκτασή τους εξαιτίας της απεργίας στα τελωνεία της χώρας».

Η ανώτατη τιμή επιβάλλεται για κάθε τύπο καυσίμου σε όλη τη χώρα στη μέση τιμή ανά νομό της Πέμπτη, για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο για την πλήρη εξομάλυνση της αγοράς, πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: