Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟ

Χανιά 18 Δεκεμβρίου 2009

Προς: Γ.Γ. Περιφέρειας Κρήτης κ. Θανάση Καρούντζο


Κύριε Γενικέ,

Εκ μέρους του Δ.Σ σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων σας στην Περιφέρεια Κρήτης και σας εύχομαι καλή δύναμη και έργο με πλήρη από επιτυχίες.

Θα σας παρακαλούσαμε από την νέα σας θέση να φροντίσετε ώστε οι καταναλωτές της Κρήτης να μην βιώσουν καταστάσεις μιζέριας και εξαθλίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει το Νησί μας αρχίζοντας από τον πρωτογενή τομέα και μεταφέρεται και στους υπόλοιπους τομείς.Η Κρήτη έχει ανάγκη στήριξης ώστε να να αναπτύξει τις υποδομές της. Η περιφέρεια της οποίας έχετε την μεγάλη τιμή να ηγείστε έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με άλλες περιφέρειες της Ευρώπης. Στην Κρήτη τα προβλήματα που απαιτούν λύσεις είναι πολλά και διαχρονικά. Χαρακτηριστικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τον Β.Ο.Α.Κ τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, την ενέργεια, το περιβάλλον, την υγεία, την παιδεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη γεωργία-κτηνοτροφία, τη διαχείριση των υδάτινων πόρων κ.α.

Η Κρήτη δεν μπορεί να περιμένει άλλο! Ο ρόλος του φτωχού συγγενή δεν της ταιριάζει! Σας παρακαλούμε σαν πολίτες που κάνουμε χρήση αγαθών προϊόντων και υπηρεσιών, ως εκ τούτου, με ασπίδα την αγάπη που είχατε δείξει κατά το παρελθόν στο τόπο μας να συντονίσετε τις ενέργειές σας με όλους τους φορείς της Κρήτης (, βουλευτές, Νομαρχίες, Δήμους, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα, Επιμελητήρια), και με την δική μας συμπαράσταση αλλά και συμμετοχή σε όλες τις δύσκολες αποφάσεις, γιατί δεν μπορεί η πολιτεία και πολύ περισσότερο εσείς να πέρνετε αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς ,σε μια σημαντική αποκεντρωμένη δομή της πολιτείας , βοηθήσετε ώστε να δρομολογηθούν λύσεις που θα καταστήσουν την Κρήτη ισχυρή και υπολογίσιμη δύναμη οικονομική και κοινωνική σε όλους τους τομείς.

Κύριε Γενικέ, Σας ευχόμαστε στο έργο σας καλή δύναμη και επειδή διανύουμε περίοδο γιορτών σας ευχόμαστε ΧΑΡΟΎΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2010
Με Εκτίμηση


Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: