Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΜ/35

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ταχ.Δ/νση:Πλ. 1866 αρ.2

Τηλέφωνο:2821092666

FAX:2821092666

EMail:epkxan@gmail.com

Προς τα Δ.Σ. της ANEK LINES και MINOAN LINES

Κοιν. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟ

Χανιά 29 Δεκεμβρίου 2009

ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΚΧΑΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ

Κυρίες και Κύριοι,

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Νομού Χανίων ,σας καλεί να λάβετε σοβαρά υπόψη σας το ενδεχόμενο να υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση των λιμανιών της Σούδας στα Χανιά και του Ηρακλείου με την Αίγυπτο. Σας προτείνουμε όπως αναπτυχθεί μια συνεργασία μεταξύ των ναυτιλιακών σας εταιρειών, των δυο κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών της Κρήτης, ούτως ώστε από κοινού να υπάρξει συν διαχείριση της εν λόγω προτεινομένης σύνδεσης, η οποία θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη για ολόκληρη την Κρήτη και φυσικά και για τις εταιρείες σας.

Η O Φορέας μας μπορεί να εδρεύει στα Χανιά, μέλημά μας, όμως, είναι η προάσπιση των συμφερόντων ολάκερης της Κρήτης. Φρονούμε ότι με την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασής μας μπορεί να αποδειχθεί περίτρανα το γεγονός ότι εμείς οι κρητικοί (Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης) από κοινού μπορούμε να πετύχομε πολλά όταν υπάρχει διάθεση συνεργασίας.

Η εν λόγω πρότασή μας κοινοποιείται, επίσης, προς τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, κ. Αθανάσιο Καρούντζο, τον οποίο και παρακαλούμε όπως λάβει σχετική πρωτοβουλία προκειμένου να ευοδωθεί η εν λόγω πρότασή μας. Προτείνουμε, επίσης, προς τον κ. Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης, όπως συν διοργανώσουμε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης σχετική ημερίδα, υπό τον συντονισμό του νέου υπευθύνου Διεθνών Σχέσεων της Ένωσής μας, Δημοσιογράφου κ. Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη. Στην εν λόγω ημερίδα-συνάντηση προτείνουμε να συμμετέχουν εκτός από τον κ. Γενικό και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα, τα μέλη των Δ.Σ. της ANEK LINES και MINOAN LINES, οι Νομάρχες όλων των νομών της Κρήτης, οι Πρόεδροι ΤΕΔΚ Κρήτης, κ.α. ενδιαφερόμενοι που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο.

Αναμένομε τις απαντήσεις σας προκειμένου να κινηθεί η σχετική διαδικασία υλοποίησης αυτής της τόσο σημαντικής πρότασης της Ένωσής μας για την Κρήτη.

Με εκτίμηση,

Για την ΕΠΚΧΑΝ,

Η Πρόεδρος, Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: