Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Κάλεσμα των καταναλωτών για ομαδική αγωγή για τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας"
Αγανακτισμένοι δηλώνουν ιδιοκτήτες Ι.Χ. με τα τέλη κυκλοφορίας, με κάποιους να προτιμούν να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους παρά να πληρώσουν. Στις τοπικές Εφορίες παρατηρούνται ουρές παρά την καλή θέληση των υπαλλήλων να εξυπηρετήσουν καθώς πολλοί δεν έχουν λάβει το ειδοποιητήριο, ενώ η Kυβέρνηση στο παρά 5 δίνει παράταση για την πληρωμή τους μέχρι στις 15-1-2010.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκίνητων οδήγησαν σε... ακινησία,τα οχήματά τους αφού τα τέλη είναι δυσβάσταχτα ιδιαίτερα για χαμηλοσυνταξιούχους και άνεργους.

Την άστοχη απόφαση της Κυβέρνησης την οποία η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, εντόπισε έγκαιρα και διαμαρτυρήθηκε στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ.Παπακωσταντίνου, με επιστολή της και συγχρόνως κοινοποιήθηκε και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Χώρας ,με αποτέλεσμα και προς τιμή του να βγει και να μας πει δημόσια ότι "κάναμε λάθος"

Επειδή η άμεση κίνηση του Πρωθυπουργού κρίνεται θετική αντιμετώπιση προς όλους του θιγομένους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν παραπάνω τέλη, αλλά συγχρόνως μπήκαν και στην διαδικασία να παραδώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους μένοντας χωρίς μεταφορικό μέσο, και επειδή τα λάθη πληρώνονται, καλούμε κάθε καταναλωτή που θέλει να υποβάλλει αγωγή διεκδίκησης δικαιωμάτων του να έρθει στο Γραφείο Καταναλωτή και να μας καταθέσει καταγγελία για να προβεί η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ σεο μαδική κατάθεσης αγωγής.

Τις επόμενες μέρες η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ετοιμάζει ομαδική αγωγή λόγω αρκετών καταγγελιών για υπέρογκα ποσά, που παράνομα έχουν κληθεί από το Υπουργείο Οικονομικών να καταβάλλουν κάποιοι καταναλωτές παλαιάς κυκλοφορίας οχημάτων παρότι όπως οι ίδιοι δηλώνουν έχουν περάσει από Κ.Τ.Ε.Ο , και τα ποσά αυτά σε κάποιες περιπτώσεις είναι αυξημένα κατά 100%.

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ είναι παρούσα στην προστασία και διεκδίκηση των δικαιωμάτων κάθε καταναλωτή από όπου αυτά και αν θίγονται .Κάθε καταναώτής για ενημέρωση μπορεί να τηλεφωνεί στο τηλ 2821092666

Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ

Ιωάννα Μελάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια: