Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Τρεις Νέες Δομές δράσης της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ για την στήριξη της τοπικής Οικονομίας.

|



Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, εγκαινιάζει για το έτος 2010 μία νέα καινοτόμο δράση .
Η νέα αυτή δράση διαχωρίζεται σε τρεις διαφορετικές αλλά συγκοινωνούν τες δομές , που
εξυπηρετούν ένα και μοναδικό στόχο που είναι η ανάπτυξη , η στήριξη αλλά και η προώθηση της τοπικής οικονομίας, και της οικονομίας της Χώρας γενικότερα.
Πρώτη Δομή
Απευθύνεται στους ανθρώπους της υπαίθρου, του πρωτογενή τομέα.Κλιμάκια του Φορέα μας με ειδικούς επιστήμονες θα οργώνουν την ενδοχώρα για να προσφέρουν ενημέρωση και γνώση στα ερωτήματα των ανθρώπων της υπαίθρου, αλλά και θα προωθήσουν την ομαδοποίηση των παραγωγών( είναι μονόδρομος πλέον) ώστε να υπάρξει καθοδήγηση διαχείρισης της γης αλλά και τυποποίησης ,προώθησης των αγροτικών προϊόντων, στην αγορά τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.
Δεύτερη Δομή
Απευθύνεται σε κάθε τοπική εμπορική επιχείρηση ,ανεξαρτήτου κλάδου δραστηριότητας (Εδώ κάθε εκπρόσωπος εμπορικής επιχείρησης θα μπορεί να αντλεί πληροφόρηση και γνώση βάσει σεμιναρίων που θα τεθούν άμεσα σε λειτουργία κάθε Τετάρτη μετά της 5 το απόγευμα, σε ήδη ανευρεθέντα σχολικό χώρο εντός της πόλης μας (ευγενική παραχώρηση συμπολίτη μας) όπου επιστήμονες οικονομολόγοι αλλά και όχι μόνο θα προσφέρουν την απαιτούμενη πληροφόρηση και σωστή κατεύθυνση για στήριξη κάθε τοπικής επιχείρησης.Για τις εμπορικές επιχειρήσεις της ενδοχώρας θα υπάρξει παρεμφερή μέριμνα .Ήδη στελέχη της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ερευνούν την ύπαρξη φιλοξενούμενων χώρων για την υλοποίηση του στόχου.
Τρίτη Δομή
Απευθύνεται σε καθένα πολίτη ,που θέλει να γνωρίζει τα δικαιώματά του, και να τα διεκδικεί.
Γιατί ένας ενημερωμένος πολίτης ούτε ο ίδιος χάνει χρόνο, αλλά και ούτε δημιουργεί προβλήματα στην επιχείρηση ( λόγω άγνοιας) όταν ζητά να αγοράσει αγαθά και υπηρεσίες.
Εδώ κάθε πολίτης μπορεί να ενημερωθεί για οποιονδήποτε θέμα τον απασχολεί από στελέχη της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, είτε τηλεφωνώντας στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ στο τηλέφωνο 2821092666 είτε να την επισκέπτεται προσωπικά , αλλά μπορεί και να συμμετέχει και σε ειδικές συνεδρίες που θα πραγματοποιεί η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, κάθε εβδομάδα εναλλάξ με τις εμπορικές επιχειρήσεις.
Στόχος των παραπάνω δομών είναι η προσφορά γνώσης και διεκδίκησης των δικαιωμάτων των καταναλωτών, αλλά και η σωστή διαχείριση από πλευράς τοπικών επιχειρήσεων των καταναλωτών, προς αποφυγή του δρόμου ,προς στα καταστήματα ξένων συμφερόντων που είναι κακοήθεις μόρφωμα για την τοπική οικονομία.
Η Οικονομίας της Χώρας θέλει στήριξη , και ως πολίτες αυτής , οφείλουμε να την στηρίξουμε, αρχίζοντας από μας ,από την δική μας οικονομία,την τοπική οικονομία, συμμετέχοντας ενεργά σαν πρώτο βήμα κάνοντας χρήση του εργαλείου που μας προσφέρει απλόχερα με τις παραπάνω αναφερόμενες δομές , η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ .

Η Πρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ

Ιωάννα Μελάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια: