Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Συμφωνία Παγκρήτιας-Τ Bank για την χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών πάρκων!

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μια εντυπωσιακή συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη σήμερα ανάμεσα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και την Τ Bank. Η συμφωνία στοχεύει στην υλοποίηση του προγράμματος «Πράσινη Ενέργεια στην Κρήτη» και αφορά στη χορήγηση κοινοπρακτικών δανείων σε επενδυτές για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων.
Η συμφωνία υπεγράφη στην Αθήνα από τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Τ Bankκ. Κλέωνα Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Γιάννη Λεμπιδάκη και τον Δ/ντα Σύμβουλο της Τ Bank κ. Γιώργο...
Χαντζηνικολάου.
Η συνεργασία έχει ως σκοπό τη χρηματοδότηση της κατασκευής άνω των 200 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 80 kWπου θα επιλεγούν από ένα σύνολο 1200 που έχουν αδειοδοτηθεί στην Κρήτη. Η επιλογή των πάρκων θα εξασφαλίζει τόσο την οικονομική όσο και την κατασκευαστική επάρκεια των επενδύσεων. Το συνολικό ποσό της χρηματοδότησης μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 50 εκ. ευρώ, σε χρονικό ορίζοντα 6 μηνών.
Η συνεργασία του Ομίλου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας της Παγκρήτιας Τράπεζας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, μέσω της οποίας διοχετεύθηκαν από το 2007, κεφάλαια ύψους 75 εκ. ευρώ στην Κρήτη, για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων υποδομής και για επενδύσεις στις Μ.Μ.Ε.
Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας ο Πρόεδρος του ΤΤ, κ. Κλέων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η σημερινή υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας αποτελεί μέρος μιας σειράς ενεργειών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αποσκοπούν στην προώθηση της πράσινης επιχειρηματικότητας σε όλη τη χώρα και την ενίσχυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η συνεργασία του ομίλου του ΤΤ με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων θα συνεισφέρει στο ενεργειακό κεφάλαιο αλλά και στην οικονομία της Κρήτης διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον».
Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Γιάννης Λεμπιδάκης τόνισε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας με ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας. Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική γιατί υλοποιεί μέρος του στρατηγικού μας στόχου για την τόνωση της επενδυτικής δραστηριότητας στον τομέα της Πράσινης Ενέργειας στην Κρήτη. Ελπίζουμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλες επενδυτικές δραστηριότητες, με γνώμονα πάντα την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TBankκ. Γιώργος Χαντζηνικολάουανέφερε τα εξής: «H υπογραφή της σημερινής συμφωνίας καθίσταται ένα σημαντικό γεγονός για την Τράπεζά μας. Αφενός μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον στρατηγικό μας μέτοχο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να αποδείξουμε στην πράξη τις δυνατότητες μιας τέτοιας συνεργασίας. Αφετέρου, με τη συνεργασία με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στηρίζουμε τις προσπάθειες για παραγωγή “πράσινης ενέργειας” στην Κρήτη και συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.»

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: