Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, κάνει κάλεσμα στα εμπορικά καταστήματα, να εφαρμόσουν την" Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου". Επειδή ο μήνας Σεπτέμβριος, μοιάζει με ένα ανοιχτό κουμπαρά, με πολλές απαιτήσεις για τα περισσότερα νοικοκυριά, (άνοιγμα σχολείων, φροντιστηρίων, αναζήτηση φοιτητικής στέγης, γύρισμα από τις καλοκαιρινές κ.α) η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ προτείνει στα εμπορικά καταστήματα των Χανίων και μάλιστα ενόψει της Ημέρας του Ελληνικού Εμπορίου στις 22 Σεπτεμβρίου, να διοργανώσουν "Χανιώτικη Εβδομάδα Ειδικών Χαμηλών Τιμών". Την οργάνωση μπορούν να την αναλάβουν είτε οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι ή το Εμπορικό Τμήμα του Ε.Β.Ε Χανίων.
Πιστεύουμε ότι θα είναι μία αμφίδρομη στήριξη εμπόρων-καταναλωτών, αφενός οι πρώτοι να πωλήσουν τα εναπομείναντα εμπορεύματα τους και να μη στοκάρουν, αφετέρου θα δοθεί στους καταναλωτές τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αγοραστικές ευκαιρίες.
Σημείωση: Επειδή ζούμε σε ελεύθερη αγορά και η κάθε επιχείρηση διαμορφώνει την τιμή του προϊόντος που πουλάει, με την δική της εμπορική πολιτική, οι χαμηλές τιμές δεν είναι εκπτώσεις, δεν είναι προσφορές, αλλά αν γίνουν συντονισμένα από κάποιο εκπροσωπούντα φορέα, θα δώσει "άλλο κλίμα" ας πούμε οργανωμένης σύμπλευσης σε μορφή "εκδήλωσης" χωρίς να υποκρύπτει τίποτα διαφημιστικό,ούτε να αντίκειται στην υπάρχουσα Νομοθεσία "περί εκπτώσεων-προσφορών". Σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις, ευχάριστο θα ήταν να συμβεί και στην δική μας πόλη, και η πρόταση μας να εισακουστεί και να βρει αποδέκτες υλοποίησης.
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων
Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: