Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Επανεκλέγει στο Τιμόνι της διευρυμένης ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ) η κ. Ιωάννα Μελάκη

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011


Επανεκλέγει στο Τιμόνι της διευρυμένης ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ) η κ. Ιωάννα Μελάκη ,ως Πρόεδρος αυτής, από το Σώμα της Εκλογικής Συνέλευσης της 19-06-2011.

Μετά την πανηγυρική επανεκλογή της η κ.Μελάκη δήλωσε:
«Η μαζική επανεκλογή μου στο αξίωμα της Προέδρου της διευρυμένης ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,(Ε.Π.Κ.ΧΑΝ) ,με βρίσκει αφενός ηθικά ικανοποιημένη, για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου, καθώς οι καταναλωτές εκτίμησαν την συμμετοχή μου στο κοινωνικό γίγνεσθαι μέσα από την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, αλλά και ακόμα με φορτώνει με περισσότερη ευθύνη ,για μεγαλύτερους αγώνες ,για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών –καταναλωτών, ιδιαίτερα στις μέρες μας, που τα οικονομικά, οικογενειακά, κοινωνικά, περιβαντολλογικά προβλήματα βιαίως έχουν καταπατηθεί και έχουν ισοπεδωθεί ανεπανόρθωτα.

Η θέση που μου εμπιστεύτηκε η Κοινωνία των πολιτών της Κρήτης , είναι θέση συμπαράστασης, στήριξης των προβλημάτων τους, και όχι «καρέκλα εξουσίας», καθώς όλη η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό, πιστεύω ότι θα μπορέσω σαυτά τα δύσκολα καθήκοντα να ανταποκριθώ . Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της κοινωνίας.

Καλώ όλους τους πολίτες της Κρήτης που νοιώθουν αδύναμοι λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που τους έχουν δημιουργήσει οι δύσκολες μέρες των καιρών ,να απευθυνθούν στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ) ,εκεί με τις δομές που διαθέτει η ΄Ενωση , και με τους συνεργάτες της θα νοιώσουν την ανακούφιση , θα βρουν την πορεία τους.

Ενωση Προστασιας Καταναλωτών ΚΡΗΤΗΣ

Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 5:08 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: