Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: Σημαντικές για τους καταναλωτές των Χανίων, οι αποφάσεις του Μητροπολιτικού Δήμου Χανίων

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Σημαντικές, χαρακτήρισε τις αποφάσεις, της Δημοτικής Αρχής Χανίων, σε δήλωσή της, η Πρόεδρος της Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ κ. Ιωάννα Μελάκη που αφορούν:
1)Την διαγραφή κλήσεων που είχαν βεβαιωθεί από τον Δήμο Χανίων προ του 2001
2)Την σκέψη ,για εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ,για μείωση των ενοικίων των καταστημάτων στην Δημοτική Αγορά των Χανίων έως και 40%.
και η κ. Μελάκη συνεχίζει "Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, επιβραβεύει κάθε κίνηση και προσπάθεια που αφορά την ωφέλεια των πολιτών-καταναλωτών, ιδιαίτερα τις ημέρες μας που κάθε πολίτης- καταναλωτής, βάλλεται από πολλά και πρωτόγνωρα γεγονότα, που πραγματικά έχει χάσει τον προσανατολισμό του.Εμείς ο κοινωνικός Φορέας νοιώθουμε ευχαριστημένοι, θεωρούμε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής των Χανίων. έγκαιρη ,επίκαιρη, αλλά και ουσιαστική , ενέχει κοινωνικό χαρακτήρα, λύτρωση για αρκετούς πολίτες του Δήμου Χανίων,την χαιρετίζουμε και σαφώς ανοίγει η πρόκληση-πρόσκληση και σε άλλους Δήμους της Κρήτης, να παραδειγματιστούν και να πράξουν παρομοίως.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 12:37 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: