Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Ασπίς Πρόνοια: Συνάντηση με Βενιζέλο επιδιώκει ο σύλλογος

Συντάκτης / NextDeal
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 15:34


Ασπίς Πρόνοια: Συνάντηση με Βενιζέλο επιδιώκει ο σύλλογος

Επιστολή προς τον κο Ευάγγελο Βενιζέλο απέστειλε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια προκειμένου να γνωστοποιήσει προς το νέο υπουργό οικονομικών τα προβλήματα που έχουν προέλθει από την ανάκληση άδειας των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, καθώς και την ανάγκη εξεύρεσης κάποιας λύσης. Την επόμενη εβδομάδα επίσης αναμένεται να οριστεί συνάντηση του κ. Βενιζέλου με το ΔΣ του Συλλόγου. Παρατίθεται ακολούθως η προαναφερθείσα επιστολή:


"Αγαπητέ κύριε Βενιζέλο,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα -σαν Έλληνες πρώτα απ' όλα- καλή επιτυχία στο τιτάνιο έργο το οποίο αναλαμβάνετε στο Υπουργείο Οικονομικών και καλή σωματική και πνευματική δύναμη.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που κληρονομείτε είναι το ζήτημα της ανάκλησης άδειας των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value εξαιτίας του οποίου εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες βιώνουν από τραγικές μέχρι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε τεράστια ευκαιρία αν είχε λυθεί την ώρα που έπρεπε από τον προκάτοχό σας, στον οποίο είχαμε προτείνει από την πρώτη στιγμή την λύση η οποία αποδείχτηκε απολύτως σωστή και βιώσιμη. Θα αποτελούσε τεράστια ευκαιρία γιατί ο ασφαλιστικός θεσμός σήμερα θα θεωρούνταν μια ασφαλής και υγιής διέξοδος και θα συνεισέφερε πολλαπλά έσοδα στα κρατικά ταμεία -και αποσυμφόρηση των κρατικών νοσοκομείων- αντί να αντιμετωπίζεται κι αυτός με δυσπιστία και προκατάληψη, λόγω της αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης η οποία είναι απότοκος των ανακλήσεων.

Παρά το γεγονός όμως της χρυσής ευκαιρίας που χάθηκε, το γεγονός της δικής σας αρμοδιότητας πλέον επί του ζητήματος, επαναδημιουργεί το σημείο του άριστου timing για πολιτική επίλυση του ζητήματος αντί της αποφασισμένης πλέον προσφυγής των ασφαλισμένων στα διοικητικά δικαστήρια.

Την λύση που προτείνουμε τώρα την έχουμε περιγράψει με επιστολή μας στον κύριο Πρωθυπουργό την οποία σας κοινοποιούμαι αυτούσια.
Εφόσον πάρετε πρωτοβουλία πιστεύουμε ότι με την δημιουργικότητα και το εξαιρετικό κύρος που διαθέτετε θα βρεθεί άμεσα λύση την οποία και θα πιστωθείτε εξολοκλήρου.

Προκειμένου να έχετε πιο σαφή αντίληψη του ζητήματος, σας ζητάμε μια συνάντηση σύντομης διάρκειας για αποσαφήνιση ορισμένων κρίσιμων και χρήσιμων λεπτομερειών που θα σας βοηθήσουν στον χειρισμό του ζητήματος".

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: