Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Έτήσια 'εκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής "Συνήγορος του Καταναλωτή"

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή κ.Ευάγγελος Ζερβέας έστειλε στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων,την πέμπτη κατά σειρά Ετήσια ΄Εκθεση οποία συντάσεται από την Ανεξάρτητη Αρχή, βάσει των διατάξεων του Ν.3297/2004 "Περί Προστασίας Καταναλωτή" όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα. Μέσα από την ΄Εκθεση αποτυπώνεται διεξοδοτικά η δράση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, παραθέτοντας ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία των αναφορών που χειρίστηκε και δίνοντας λεπτομέρειες του επιστημονικού του έργου.
Η αποσταλείσα ΄Εκθεση παράχθηκε σε ηλεκτρονική έκδοση, και τίθεται στην διάθεση από το Γραφείο Προστασίας του Καταναλωτή της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ σε κάθε καταναλωτή που επιθυμεί να ενημερωθεί .Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι μέσα από την ανάγνωση της, θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα και γόνιμοι προβληματισμοί προς όφελος της περαιτέρω θεσμικής θωράκισης των δικαιωμάτων του πολίτη- καταναλωτή και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.
Θα πρέπει να ενημερώσουμε κάθε καταναλωτή ότι, οι σημαντικές παρεμβάσεις του Συνηγόρου του Καταναλωτή, έδωσε σημαντικές εξώδικες λύσεις μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών και η μεταξύ μας συνεργασία μέχρι σήμερα στην επίλυση προβλημάτων των καταναλωτών υπήρξε ουσιαστική και συνεχής.
Για περισσότερη ενημέρωση κάθε καταναλωτής μπορεί να τηλεφωνά στο τηλ.2821092666 κ.Νίκο Ντερμανάκη.


Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: