Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: " Θετική η προσέγγιση της Κυβέρνησης, για τους μετανάστες- απεργούς πείνας της Υπατίας"

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων, θεωρεί θετική την προσέγγιση από μεριάς Κυβέρνησης...των μεταναστών – απεργών πείνας της Υπατίας και την χαιρετίζει.
Η δημόσια ανακοίνωση και διαβεβαίωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη, ότι: " δεν θα απελαθεί κανένας από τους μετανάστες απεργούς πείνας για ένα χρόνο".
μας γέμισε με αισιοδοξία, και χαλάρωσε την αγωνία μας, ως ευαισθητοποιημένο κοινωνικό Φορέα, που δεν εννοεί στην απώλεια καμίας ανθρώπινης ζωής και για κανένα
λόγο ,ενώ, είχε ζητήσει την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού της Χώρας, για το θέμα αυτό. . Το μεταναστευτικό είναι μεγάλο Κεφάλαιο και αφορά όλους μας, πολιτεία, πολίτες αλλά και μετανάστες.Η λύση του ,θέλει τον χρόνο του, θέλει σχέδιο, στο οποίο καθαρά θα αναφέρεται , η έννοια του μετανάστη , η οικονομική αντοχή και η κοινωνική ανάγκη της Χώρας μας, για την υποδοχή μεταναστών,και πολλά άλλα μελετημένα στοιχεία, διαφανή ,κατανοήσημα και σεβαστά από όλους μας και όχι έωλα , ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα,που και την Χώρα μας εκθέτουν ,αλλά και όλοι εμείς, δεν πατάμε σε Νομικό πλαίσιο διεκδίκησης, αλλά σε θέσεις συναισθηματισμού και ανθρώπινου παρεμβατισμού.
Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, τέλος κρατάει τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Χ. Καστανίδη που είπε δημόσια ότι : H μόνη διέξοδος είναι, να υπαχθούν οι μετανάστες απεργοί πείνας, σε καθεστώς ανοχής, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να γίνει διάλογος προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματά τους. " «Η κυβέρνηση δεν θέλει να χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή. Προτείνουμε μία συμβιβαστική λύση»
Μετά από την κίνηση αυτή της Κυβέρνησης , δια του Υπουργού της ,ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει κατανόηση από τους μετανάστες απεργούς πείνας, και θα πάνε σε συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων

Ιωάννα Μελάκη
--
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35

Ταχ.δ/νση:Πλ.1866 Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: