Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών, Ν.Χανίων συμμετέχει στην ώρα της Γης

Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, συμμετέχει στην κινητοποίηση «Η ώρα της Γής»
Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, θα συμμετέχει στην κοινή παγκόσμια κινητοποίηση της WWF «Η ώρα της Γής» ενάντια στην κλιματική αλλαγή, που θα πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011.
Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ καλεί τους χιλιάδες καταναλωτές μέλη της. να σβήσουν τα φώτα  για μία ώρα (20:30-21:30)
Σκοπός και στόχος είναι να υπενθυμίσει σε όλους τους καταναλωτές, κατοίκους  αυτού του πλανήτη τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος για την ποιότητα ζωής των σημερινών και μελλοντικών γενεών.
Τέλος η  Ε.Π.Κ.ΧΑΝ δηλώνει ότι ,  η συμμετοχή σαυή την παγκόσμια κινητοποίηση  όσο το δυνατόν περισσότερων καταναλωτών  είναι σημαντική ,γιατί δεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την ζωή του πλανήτη γη, που τόσο φιλόξενα μας  αγκαλιάζει και το μόνο που ζητά από μας είναι ο σεβασμός της βιωσιμότητας του.

                             
                        Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων

                                                                        Ιωάννα Μελάκη
΄Όλοι μας οφείλουμε να σεβόμαστε  το περιβάλλον, που πάνω σαυτό ζούμε,ονειρευόμαστε διεκδικούμε, αγαθά για την επιβίωσή μας.

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, ως κοινωνική Οργάνωση που αγωνιά για το περιβάλλον, κάνει αγώνα για την διατήρησή του,γιατί το περιβάλλον ανήκει σε όλους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: