Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ιωάννης Παντελίδης: Προχωράει η εκκαθάριση της Ασπίς Πρόνοια

Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες εκκαθάρισης του χαρτοφυλακίου Ζωής της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ όπως ενημερώνει με επιστολή του ο Επόπτης κ. Ι. Παντελίδης. Συγκεκριμένα αναφέρει, σχετικά με την πορεία του έργου, καθώς και την πορεία των εργασιών εκκαθάρισης εν γένει, ότι ήδη αναμένει (έχουν αρχίσει να παραδίδονται) οι έλεγχοι του Διεθνούς Οίκου Ernst & Young στα αποθέματα (ανά ασφαλιζόμενο) που είχε σχηματίσει η εταιρία την 21η Σεπτεμβρίου 2009 και ''αμέσως μετά την διακρίβωση των στοιχείων του ελέγχου και επανεκτίμηση, εφόσον απαιτείται, των αποτελεσμάτων, θα ζητηθεί από την Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος) η ανάρτηση των πινάκων (με τις απαραίτητες διευκρινήσεις) στην ιστοσελίδα της''.
Μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας αντιρρήσεων και ανακοπών από τους τυχόν ενδιαφερομένους, όπως προβλέπεται από το νόμο, θα παραδοθούν και τα τελικά αυτά στοιχεία στην Τράπεζα της Ελλάδος, για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες από πλευράς της.
''Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο όγκος και η ιδιαίτερη πολυπλοκότητα των θεμάτων, (από κάθε μορφή), αλλά και η ανάγκη διασταύρωσης και επαλήθευσης του συνόλου των στοιχείων, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση των διαδικασιών, σε συντομότερο χρονικό διάστημα'' σημειώνει ο κ. Παντελίδης.


Δείτε ολόκληρη την έκθεση του κ. Παντελίδη αμέσως παρακάτω στη Σύνδεση "Δείτε Επίσης"
pigi next deal 

Δεν υπάρχουν σχόλια: