Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Ενημέρωση ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου από τα μέλη της εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας


Ενημέρωση ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου από τα μέλη της εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας την Τρίτη και ώρα 7.30 στα γραφεία της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ

"Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, παλαιά και νέα μέλη ,της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , ότι ενόψει της νέας Αντιπυρικής περιόδου για το έτος 2011 , θα γίνει ενημέρωση - συνάντηση την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 και ώρα 7.30 μ,μ στα Γραφεία της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ.

Θα δοθούν χρήσιμες οδηγίες από τον Αντιπρόεδρο και συντονιστή της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, κ. Γιώργο Παπαλά ,γιαυτό δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από τα μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή σαυτή την εθελοντική και τόσο σημαντική για τον τόπο μας προσπάθειας.

Προκειμένου να προγραμματιστούν οι δράσεις μας σε επίπεδο Νομού, και σε συνέχεια να ενημερώσουμε τους συμπορευόμενους με εμάς φορείς ,που έχουν αναλάβει στην συντονιστική δράση της πυροπροστασίας σε τοπικό επίπεδο (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες του Νομού Χανίων ότι, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, βάσει του μέχρι σήμερα έργου της και της προσφορά της ,έχει Πιστοποιηθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη , και οι δράσεις της απλώνονται στα όρια του Νομού Χανίων.

Η Εθελοντική μας ομάδα Πολιτικής Προστασίας,της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ,είναι ανοιχτή, σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας που θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στον τόπο μας, τηλεφωνώντας για να δηλώσει συμμετοχή , στο τηλ 2821092666.

"Η Ενημέρωση σώζει" και η Εθελοντική συμβολή όλων μας ,σήμερα περισσότερο από ποτέ το έχει ανάγκη η Χώρα μας . Εμείς επισημαίνουμε ότι, επειδή μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα επίσημα στην αντιπυρική περίοδο ,αλλά οι θερμοκρασίες " παίζουν " , υπάρχουν μέρες που βιώνουμε πάνω από την εποχή θερμοκρασίες ,συνιστούμε στους συμπολίτες μας να είναι άκρως προσεχτικοί γιατί το περιβάλλον ανήκει σε όλους μας και έχουμε ηθική υποχρέωση όλοι μας , να το διαφυλάξουμε, οφείλουμε να προσπαθήσουμε στην αποτροπή οποιανδήποτε δασικής πυρκαγιάς.

Επειδή οι πυρκαγιές που εκδηλώνονται κάθε χρόνο στο τόπο μας σύμφωνα με μελέτες ειδικών και συμπεράσματα που εξάγονται από συγκριτικά στοιχεία, οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στην ανθρώπινη αμέλεια , θα πρέπει να είμαστε σε αφύπνιση δεν επαναπαυόμαστε, είτε σαν απλοί πολίτες είτε σαν Φορείς.

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , με αυτή την υπενθύμιση θέλει να τονίσει σε όλους μας, ότι δεν υπάρχει κανένα όριο ανοχής, ενώπιον αυτών των εγκλημάτων, για κανένα , το περιβάλλον αλλά και οι περιουσίες των συμπολιτών μας εκπέμπουν S.O.S και εμείς οφείλουμε να υπακούσουμε
"

Ο Συντονιστής της ομάδας Πολιτικής Προστασίας

και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ
Γιώργος Παπαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: