Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Ένωση Καταναλωτών Χανίων: "Καθημερινά επιθέσεις κλεφτών σε πολίτες"


21/04/11

Με ανακοίνωσή της η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, χαρακτηρίζει τη συνάντηση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, με  εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Χανίων, 'άκρως σημαντική, αναγκαία και επίκαιρη λόγω των ημερών, που η πόλη των Χανίων θα πλημμυρίσει από καταναλωτές ντόπιους και ξένους για να κάνουν τις αγορές τους όσο το δυνατόν με ασφάλεια'.

Επισημαίνει ότι 'τα καθημερινά κρούσματα επιθέσεων των ανύποπτων καταναλωτών, ιδίως ηλικιωμένων καταναλωτών, γυναικών κ.λπ. μας έχουν φέρει σε απόγνωση'.
Τονίζει ότι 'ο φόβος που έχει περάσει στους καταναλωτές είναι τραγικό φαινόμενο. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία καταναλώτριας που μας διαμαρτυρήθηκε ότι κατεβαίνοντας στην αγορά και κρατώντας κάποιες οικονομίες στην τσάντα της για να εξοφλήσει λογαριασμούς «πιάστηκαν οι μύες του χεριού της να κρατά δυνατά την τσάντα της»'.
Τέλος, καλεί κάθε πολίτη που πέφτει θύμα κλοπής να ενημερώνει την Αστυνομική Υπηρεσία στο τηλ.: 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια: