Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΙΝΚΑ ΔΤ 311/13.07.2011

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ συγκεκριμένο ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ – ΚΙΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ(κυρίου Νυχά και…)
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Το ΙΝΚΑ θεωρεί, εντελώς απαράδεκτο, οποιονδήποτε και κάθε άνθρωπο, Υπουργό, Πρωθυπουργό, αξιωματούχο, που για λόγους οικονομικούς ακόμα και δήθεν εθνικούς διπλωματικούς η οτιδήποτε άλλο, αποτρέπει την ενημέρωση των καταναλωτών για κίνδυνο ζωής από τρόφιμα, που είναι μολυσμένα με μικρόβια, αλλά θα ψοφήσουν τα μικρόβια με !!! το ψήσιμο, αν ο κιμάς αυτός δεν εντεθεί ωμός σε ειδικά εδέσματα.
Για ποιο λόγο, πρέπει να επιτρέπεται να περιέχονται μικρόβια στο Γερμανικό κρέας και τον κιμά και να μας λέτε να τα ψήσουμε για να … ψοφήσουν.
Αθρόες καταχωρήσεις εστιάζουν ως ακραία αυθαιρεσία του ΚΑΘΗΓΗΤΗ και Υπουργού κου Λοβέρδου, για τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ κου Γιώργου Νυχά, ‘‘γιατί δεν κουκούλωσε το σκάνδαλο και δεν προστάτευσε τον γερμανικό κολοσσό της λιανικής πώλησης’’.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΤ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΥΧΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Για να μην λέει ο κος Ρακιντζής !!!!!!!!!!!!!!, ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
Γεγονότα πέρα από το τέλος των ορίων της λογικής, όπως και με τα γιαούρτια και τις μούχλες τους, που εξαναγκάστηκε  σε παραίτηση ο Νίκος Κατσαρός ο  τότε πρόεδρος της ΕΦΕΤ , με την φράση  από κυβερνητικό στέλεχος : ποιος σου είπε να πάς στην  εταιρεία  ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ για έλεγχο). Ρώτησες κανέναν ;
Ακούστε πράγματα, πέρα από την κόλαση μόνο μπορούν να γίνονται αυτά.
Δεν υπάρχουν λόγια και φράσεις μέσα στην δεοντολογία της επικοινωνίας που να μπορούν να εκφράσουν τον θυμό μας. Μας προκαλείται. Όσοι έχουν νεκρούς ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ.
Η χυδαιότητα και η αυθαιρεσία δεν έχει όριο σε αυτούς που εκλέγουμε.
Για αυτά που καταμαρτυρούνται επίσημα, από επίσημη Ένωση Καταναλωτών, για τον καθηγητή και Υπουργό κο Λοβέρδο, το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι, να παραιτηθεί από το αξίωμά του Υπουργού, αλλά και από καθηγητής και να μην ξαναεμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική.
ΥΓ. Δηλαδή κύριε Λοβέρδε ???, για τον κο Μίχα είσαστε τόσο σίγουρος ;   ότι, θα το απέκρυπτε.
αποστολή με τα ακόλουθα συνημμένα αρχεία ή συνδέσεις:
311 E-coli Lidl EFET Loverdos Mega skandalo 13.07.11.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια: