Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

«ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΤΕ».
Καβάλα 11/11/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟι Ενώσεις Καταναλωτών Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησαν με επιτυχία τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Το κεντρικό σύνθημα ήταν: «ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΤΕ».

Οι Ενώσεις Καταναλωτών απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι συνεργάζονται και αγωνίζονται μαζί στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών.
Οι Ενώσεις Καταναλωτών  δήλωσαν και πάλι την αντίθεση τους στην εξίσωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Το μέτρο στερεί από τους πολίτες τη δυνατότητα θέρμανσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα με αρνητικές συνέπειες ακόμα και στην υγεία τους.

Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας πραγματοποίησε την εκδήλωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 9/11/2012 στις 8:30 μμ στην πλατεία Καπνεργάτη.
Η ΕΝΚΚΑ ευχαριστεί τα μέλη της και τους πολίτες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση. Ευχαριστεί επίσης τους εκπροσώπους των φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και συγκεκριμένα:
-         Τον Πρόεδρο του συλλόγου Βενζινοπωλών Καβάλας
-         Τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας
-         Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών-Εμπόρων Καβάλας
-         Τον Πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καβάλας
-         Τον Πρόεδρο των Εργαζομένων στο Δήμο Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: