Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ: ¨Εικόνες άγριας Δύσης η περιφέρεια Ανατολικής Κρήτης

Ενσωματωμένη εικόνα 1

2012-06-15 09.53.30-2 ierapetra.jpg
Γράφει η Ιωάννα Μελάκη
Δημοσιογράφος Κοιν.Ρεπορτάζ





  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, οφείλει να καταγγείλει και να μεταφέρει δημόσια, το κλίμα ανομίας, ανασφάλειας, φόβου, αλλά και φτώχειας που επικρατεί διάχυτος στους περισσότερους πολίτες της Ανατολικής Κρήτης ιδίως στους αγρότες, στους εργάτες  και καλεί τις Υπηρεσίες αλλά και τις κοινωνικές δομές να απλώσουν το χέρι συμπαράστασης και ανθρωπιάς.
 Πρόκειται για ανθρώπους γεμάτους δυστυχία, που κάποιοι χτίζουν πάνω τους μόνο φόβο και κάποιοι καθημερινά τον καλλιεργούν και τον αυξάνουν, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε φοβισμένα ανθρωπάκια..Η ΄Ενωση μας πόρτα ανοιχτή για κάθε πονεμένο, για κάθε δυστυχισμένο , έχει "βουλιάξει" από τα δάκρυα αυτών των ανθρώπων, που τρέχουν να βρουν την ελπίδα, από ένα λόγο στήριξης μια κοινωνική συμβουλή.
Οι εικόνες είναι απερίγραπτες, ο βοριάς των απαιτήσεων πολιτείας και Τραπεζικών εταιρειών πέφτει ανελέητος, στις στυγνές φάτσες στα δυσκολοκίνητα από την γενικής φύσεως προβλήματα σώματα.
  Μιλάμε για φτωχούς ανθρώπους, ανθρώπους με τετραμελή οικογένειες με εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας της ανέχειας της δυστυχίας.
Σαυτή την εικόνα έχει ανοίξει σελίδα η εγκληματικότητα πάσης φύσεως, και ο φόβος κυματίζει όχι στην σκέψη ως εικόνα , αλλά καθημερινά παραφυλάει στο δρόμο στο σπίτι στο χωράφι.. οι καταγγελίες πολλές. η αδιαφορία μεγάλη , οι πολίτες ανασφαλής και η εικόνα μαύρη.
  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,δεν αισθάνεται ευχάριστα ως κοινωνική δομή, αλλά και σαν δομή στήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών, όταν συναντά ανθρώπους με ελάχιστες γνώσης της καθημερινότητας, με ανθρώπους να υπηρετούν τη γη για την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων, να χάνονται στο αυξημένο κόστος παραγωγής, στη μη ανταποδοτικότητα τιμής πώλησης αυτών ,στην μη ασφάλεια των εργαλείων λιπασμάτων αλλά και προϊόντων της σοδειάς τους.Εδώ μιλάμε για ανθρώπους ξεχασμένους από τον Θεό και την μοίρα τους. Η μοναδική τους τροφή το κλάμα η θλίψη το φορτίο της ενοχής της υπερχρέωσης που κάποιοι τους φόρτωσαν , που αντί για σπίτια (στεγαστικά δάνεια) τους φόρτωσαν με θερμοκήπια  να μπολιάζουν την γη με λιπάσματα, με φυτοφάρμακα ,να τα ανακατεύουν με τα σημερινά δάκρυα και στο τέλος ένα μοναδικό (τίποτα) διότι το μόνο που έχουν αυτοί οι άνθρωποι είναι χαρτιά.χαρτιά ,περιουσία τίποτα.....μονάχα υπογραφές και χρέη.
  Πραγματικά μια εικόνα άγρια Δύσης...

2012-06-15 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: