Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Το επίδομα θέρμανσης και οι πολυκατοικίες

Το επίδομα θέρμανσης και οι πολυκατοικίες

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται με την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης σε όσους διαμένουν σε πολυκατοικίες που έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον καυστήρα.Σε αυτή την περίπτωση δημιουργείται ζήτημα για το αν δικαιούνται το επίδομα και πως μπορούν να το πάρουν.
Όπως όμως είπε ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ¨χαρης Θεοχάρης μιλώντας στον Σκάι το επίδομα μπορούν να πάρουν δικαιούχοι εφόσον χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης.Εφόσον κάνουν χρήση άλλου μέσου όπως ξύλα,ηλεκτρικό ρεύμα,φυσικό αέριο δεν το δικαιούνται και δεν θα δοθεί.
έτσι σε πολυκατοικίες που αποφασίστηκε να μην βάλουν πετρέλαιο λόγω του υψηλού κόσους αν διαμένουν άτομα που έχουν τις προϋποθέσεις δεν θα πάρουν το επίδομα.
Μέχρι τώραπερίπου οι μισές πολυκατοικίες έχουνν αποφασίσει να μην βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης και οι ένοικοι να αναζητήσουν άλλους τρόπους θέρμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: