Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

«Πακέτο» εξαγγελιών για τον ΒΟΑΚ τέλος του μήνα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ-ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2010

Το έργο αναβάθμισης του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και το έργο κατασκευής του αεροδρομίου Καστελλίου Ηρακλείου κυριάρχησαν στη χθεσινή συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιος Καρούντζος με τον υφυπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη. Μπορεί η συνάντηση των δυο ανδρών να χαρακτηρίστηκε ανεπίσημη ωστόσο η συζήτηση που είχαν ήταν ουσιαστική σε σχέση με τα μεγάλα έργα στην Κρήτη και την ανάπτυξη του νησιού.

Ο κ. Καρούτζος φαίνεται να δεσμεύτηκε να μην κάνει αναφορά στο περιεχόμενο του διαλόγου του με τον κ. Μαγκριώτη καθώς στο τέλος του μήνα αναμένεται στην Κρήτη κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υπουργό Δημήτρη Ρέππα και τότε θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις, όμως μιλώντας στα «Ρ.Ν.» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης, ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα έργα που πρόκειται να γίνουν στον ΒΟΑΚ ώστε να καταστεί σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος.

«Η συνάντηση ήταν σε ανεπίσημο επίπεδο. Ενημέρωσα τον υφυπουργό και είπα τις απόψεις μου για τα έργα του Βόρειου Οδικού Άξονα, για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι και για το Φράγμα του Αποσελέμη .Από κει και πέρα, ό,τι συζητήσαμε θα ανακοινωθεί επίσημα από κλιμάκιο που θα κατέβει στο νησί, με τον κ. Ρέππα και τον κ. Μαγκριώτη, στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Για τον ΒΟΑΚ μπορώ να σας πω ότι οι εξαγγελίες θα είναι πάρα πολύ θετικές. Πρόκειται για ένα «πακέτο» που θα ανακοινωθεί απ’ ευθείας από το υπουργείο Υποδομών», αρκέστηκε να δηλώσει ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης.

www.rethnea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: