Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΚΧΑΝ Παρέμβαση για καταχρηστικότητα είσπραξης ποσού από τράπεζα

Μετά από παρέμβαση της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, για την καταχρηστικότητα της είσπραξης του ποσού 1,50 ευρώ από την Εμπορική Τράπεζα( υποκατάστημα Χανίων) όταν γινόταν κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, η Εμπορική Τράπεζα Χανίων σταμάτησε αυτή της την πρακτική "προς όφελος και δικαίωση χιλιάδων καταναλωτών που είχαν προβεί σε σχετικές καταγγελίες", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Εξάλλου με επιστολή της προς τη Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. εκφράζει τις ευχαριστίες της "για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε στο άκουσμα της διοργάνωσης πρόσφατα από την Ένωσή μας ημερίδας με θέμα "Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης: Ως πότε πια;", προσθέτοντας:
"Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική η προσωπική σας ευαισθησία επί του μείζονος αυτού ζητήματος για ολόκληρη την Κρήτη, που ακούει στο όνομα Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι στην προσπάθειά μας να εξευρεθεί μια άμεση και ουσιαστική λύση στο σύγχρονο αυτό «γιοφύρι της Άρτας» είσθε κι εσείς προσωπικά αρωγός και συμπαραστάτρια".

ΠΗΓΗ:ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: