Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

συνέντευξη τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ,ενώ συνέντευξη διοργάνωσε και ο σύλλογος ασφαλισμένων .

Aσφαλισμένοι και Διαμεσολαβούντες της ΑΣΠΙΣ(9-3-2010)

09/03/2010


Τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τον Σύλλογο παρουσιάζει στις 14:00
Σύλλογος Ασφαλισμένων των εταιριών ΑΣΠΙΣ

Να κινηθούν άμεσα νομικά και να καταθέσουν αγωγές κατά του Παύλου Ψωμιάδη, προέτρεψε του πρώην ασφαλισμένους του ομίλου ΑΣΠΙΣ ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Βερβεσός, που παραβρέθηκε χθες 8 Μαρτίου στην συνέντευξη τύπου του Συλλόγου στην Αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Ο κ. Βερβεσός επέρριψε ευθύνες στην ΕΠΕΙΑ και την Πολιτεία γιατί όπως είπε από το 2002 είχε προκύψει το πρόβλημα και δεν έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ,αλλά στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς όπως είπε έχουν κατατεθεί 17 μηνυτήριες αναφορές και δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία.

« Εχω κάνει ένα δεκαετές αποταμιευτικό το οποίο έληξε το 2009 και περιμένω».

«Εχω πληρώσει 9 χρόνια ασφάλεια ζωής. Τι θα γίνει με τα χρήματά μου;»


«Εχω ομόλογο ΑΣΠΣ CAPITAL το οποίο λήγει σε ένα χρόνο, τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω τα χρήματα του»


«Εχω συμβόλαια αποταμιευτικά με νοσοκομειακά επιδόματα που λήγουν σε 3 χρόνια και είμαι σε απόγνωση», ήταν μερικά από τα προβλήματα που έθεσαν στο nextdeal.gr πρώην ασφαλισμένοι στον όμιλο.

Το σωματείο που έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους διαμεσολαβούντες, θεωρώντας ότι πρέπει να συμμετέχουν μόνο οι ασφαλισμένοι και οι επενδυτές που άμεσα ή έμμεσα ζημιώθηκαν ,προσκαλεί όλους τους ασφαλισμένους στη γενική Πανελλαδική συνέλευση –συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα Σάββατο 20/03/2010 στο Ξενοδοχείο: ATHENS IMPERIAL στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας.
Στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή του σωματείου πρόεδρος είναι η κ. Αικατερίνη Σιδέρη και Γενικός Γραμματέας ο κ. Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια παραχωρεί σήμερα Τρίτη 9/3/2010 στις 14:00 συνέντευξη τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επί της οδού Πανεπιστημίου 44 & Χαρ.Τρικούπη, με σκοπό να παρουσιάσει όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τον Σύλλογο σε δικαστικό επίπεδο και σε επίπεδο συλλογικών κινητοποιήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επίσης, θα αναλυθούν με περισσότερες λεπτομέρειες όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και κυρίως οι νομοθετικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε σχετικά με την ‘’εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης και την σύσταση εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής’’.

Σημειώνεται ότι το προαναφερθέν σχέδιο νόμου, δυστυχώς δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα που υφίστανται αφού αποκλείει εκ των προτέρων κάθε ελπίδα για την πλήρη αποκατάσταση των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
Διεύθυνση
Κυρίλλου Λουκάρεως 11 Αθήνα
Τηλ. 210-6413902
Υπεύθυνοι επικοινωνίας Νίκος Κεχαγιάογλου (210-9902900),Γιάννης Γιαννέτσος (210-9766900)

Δεν υπάρχουν σχόλια: