Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ " Κάλεσμα στους πολίτες να πλαισιώσουν την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ"

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Στα γραφεία της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα, ευρεία σύσκεψη των μελών που πλαισιώνουν την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. Η εν λόγο συνάντηση έγινε με αφορμή την επείγουσα πρόσκληση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για δήλωση συμμετοχής και άμεσης εκπαίδευσης, των μελών, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε θέματα δασοπροστασίας -δασοπυρόσβεσης, αλλά και να ενημερωθούν τα μέλη από τα αποτελέσματα της σύσκεψης που είχε το συντονιστικό όργανο΄του Νομού, εν όψη της αρχομένης αντιπυρικής περιόδου η οποία αρχίζει την 1 Απριλίου,να κατατεθούν προτάσεις και να προγραμματιστούν οι νέες δράσεις, αλλά και να ενημερωθούν τα νέα μέλη.. Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , δραστηριοποιείται στα όρια του Νομού μας και βαίνει στο τρίτο χρόνο ύπαρξή της.
Επειδή η συμμετοχή του κάθε πολίτη είναι ελεύθερη ,διότι ο εθελοντισμός είναι ευλογία στις μέρες μας ,μπορεί κάθε μία ή κάθε ένας από μας να συμμετέχει στην Ομάδα, αρκεί να το δηλώσει εγγράφως, περνώντας από τα Γραφεία της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, μέχρι και στις 26-03-2010 το μεσημέρι ,ημερομηνία που θα αποσταλεί η σχετική κατάσταση στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα , των δηλούντων συμμετοχή στην εκπαίδευση μελών. Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, απευθύνει κάλεσμα ευαισθητοποίησης σε κάθε πολίτη ,για ένταξη στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι τώρα περισσότερο από ποτέ,και λόγω έλλειψης του πυροσβεστικού προσωπικού είναι ανάγκη να δηλώσουμε συμμετοχή, χρειάζεται να προσφέρουμε στον τόπο μας, μας έχει ανάγκη η χώρα μας..
Για περισσότερες πληροφορίες στον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Κ.ΧΑΝ κ.Γιώργο Παπαλά και στο τηλ.2821092666
Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων

Ιωάννα Μελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: