Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Απόσυρση... τηλεοράσεων από τον Κωτσόβολο

Αποκλειστικά στον Κωτσόβολο Απόσυρση Παλαιών Τηλεοράσεων και Επιπλέον Κέρδος έως 300€ στην Αγορά Καινούριας Ψηφιακής Τηλεόρασης
"Η" Online 25/1 17:57
Η ψηφιακή τηλεόραση ξεκίνησε δυναμικά στην Κωτσόβολος, την κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Το τέλος εκπομπής αναλογικού σήματος έρχεται το 2012 και από σήμερα μόνο η Κωτσόβολος ανοίγει εντυπωσιακά το νέο κόσμο της ψηφιακής τηλεόρασης και ξεκινά ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών τηλεοράσεων με αναλογικό δέκτη!

Τώρα η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα φέρνει την ψηφιακή τηλεόραση ακόμα πιο κοντά μας αφού για λίγες ημέρες, αποκλειστικά και μόνο στην Κωτσόβολος, ισχύει η απόσυρση τηλεοράσεων με αναλογικό σήμα. Με την απόσυρση κάθε παλιάς τηλεόρασης από τις 25 έως τις 30 Ιανουαρίου ο καταναλωτής θα έχει όφελος έως € 300 για την αγορά μιας καινούριας που φέρει το ειδικό νέο σήμα με το χαρακτηριστικό ?D?.

Ήδη στα καταστήματα Κωτσόβολος οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν πρώτοι και αποκλειστικά από το προσωπικό της εταιρείας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την ψηφιακή μετάβαση του τηλεοπτικού σήματος καθώς και να δουν από κοντά τη μεγαλύτερη γκάμα τηλεοράσεων με ψηφιακό δέκτη mpeg-4 που είναι πλήρως συμβατές με τη νέα πλατφόρμα ψηφιακής εκπομπής που ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Πλέον του οφέλους της απόσυρσης ισχύουν και οι μοναδικά χαμηλές τιμές και οι εκπτωτικές ευκαιρίες της Κωτσόβολος. Μια από αυτές τις πολύ δυνατές ευκαιρίες είναι και η τηλεόραση 37 ιντσών LG 37LH3000 με ψηφιακό δέκτη mpeg-4 και full HD απεικόνιση η οποία από €599 τώρα κοστίζει €499 και με το όφελος της απόσυρσης φτάνει στα €449!

Φυσικά, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σε τηλεοράσεις απίστευτης ευκρίνειας, διατίθενται και αποκωδικοποιητές ψηφιακού σήματος mpeg-4 σε standard και high definition με τιμές από €69 για να γίνει εύκολα η ψηφιακή μετάβαση ακόμη και μέσω των αναλογικών συσκευών. Μια επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος είναι αρκετή για να ανακαλύψουν οι καταναλωτές ακόμη περισσότερες ευκαιρίες με τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα σε super τιμές!

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος ενημέρωσης καθώς και των προσφορών σχετικά με την ψηφιακή μετάβαση ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της DSGi Ελλάδος, δήλωσε: «Άλλη μια εξέλιξη της τηλεόρασης μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας, και όπως πάντα η Κωτσόβολος είναι δίπλα στον καταναλωτή για να τον εισάγει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη νέα έννοια. Οι πάντα χαμηλές τιμές της αλυσίδας μας πλαισιώνονται από ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα απόσυρσης αναλογικών συσκευών τηλεόρασης ώστε κάθε Έλληνας καταναλωτής να απολαμβάνει σύντομα όλα τα οφέλη αυτής της νέας συναρπαστικής ψηφιακής εποχής. Όλα αυτά βεβαίως δεν θα είχαν την ίδια αξία αν δε συνοδεύονταν από την άριστη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση του πλήρως εκπαιδευμένου προσωπικού της Κωτσόβολος που είναι πρόθυμο να διευκολύνει και να ενημερώσει όποιον καταναλωτή επισκεφθεί τα καταστήματα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: