Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Την πλήρη στήριξη σε ασφαλισμένους και εργαζομένους της Εταιρείας COMMERCIAL VALUE

08/03/2010 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση σε κάθε καταναλωτή (δέκτη ασφαλιστικών υπηρεσιών) αλλά και σε κάθε εργαζόμενο της Ασφαλιστικής Εταιρείας COMMERCIAL VALUE, που πρόσφατα η άδειά της ανεκλήθη από την ΕΠ.Ε.Ι.Α εκφράζει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων τονίζοντας ότι θα παλέψει μαζί τους για κάθε δίκαιη διεκδίκηση και προστασία των δικαιωμάτων τους.

Βασικό αίτημα της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων από την πολιτεία είναι να παρέμβει η τελευταία για να βρεθεί άμεση λύση προστασίας τόσο των δικαιωμάτων των καταναλωτών ασφαλισμένων όσο και για την απορρόφηση των εργαζομένων.

Χαρακτηριστικά η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. αναφέρει πως «Η περίοδος της οικονομικής ύφεσης απαιτεί εδώ και τώρα άμεσα μέτρα για την σωτηρία των δικαιωμάτων των καταναλωτών που έχουν επενδύσει στην COMERCIAL VALUE, αλλά και στους εργαζόμενους σε αυτή που καιρό τώρα έκρουαν τον Κώδωνα του κινδύνου και ενημέρωναν φορείς και πολιτεία».

Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. έστω και τώρα ζητά από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Σαχινίδη να προχωρήσει το Νόμο για την Ιδιωτική ασφάλιση, έτσι ώστε να σταματήσουν οι ανακλήσεις αδειών λειτουργίας των εταιρειών και να μην υπάρχουν εταιρείες "φούσκες" στην ασφαλιστική αγορά. Αυτά πρέπει να γίνουν «για να μην παραπλανάται ο καταναλωτής για φλούδες επενδύσεις, για να είναι ξεκάθαρο το εργασιακό καθεστώς κάθε εργαζομένου».

ΠΗΓΉ NEXT DEAL

Δεν υπάρχουν σχόλια: