Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Το ΣΔΟΕ παγανιά στις λαϊκές αγορές...


Δεν έχουν αφήσει λαϊκή για λαϊκή την τελευταία εβδομάδα...
Είναι γνωστό ότι το ταμείο είναι μείον και ότι με κάθε τρόπο το κράτος προσπαθεί να μαζέψει χρήματα, αλλά είναι λίγο κουφό να νομίζει κανείς, ότι κόβοντας πρόστιμα στους παραγωγούς των λαϊκών αγορών θα λύσει το πρόβλημα.
Όπως μάθαμε λοιπόν από το προηγούμενο Σάββατο το ΣΔΟΕ έχει πάρει παγανιά όλες τις λαϊκές σε κάθε γειτονιά και μοιράζει πρόστιμα.
Σήμερα στη κεντρική λαϊκή αγορά της Λαμίας και τις προηγούμενες ημέρες στις συνοικιακές, η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, ήταν εκεί προκαλώντας την αγανάκτηση των παραγωγών και των μικροεμπόρων. Και στις λαϊκές, πρέπει όλοι να έχουν ταμειακές μηχανές και να κόβουν αποδείξεις.
Όπως όμως είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος κ, Ρούντος, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παρεμπόριο και εκείνους που δεν έχουν όχι μόνο ταμειακή, αλλά τίποτα. Ούτε άδεια, ούτε τιμολόγια, και δεν τους ελέγχει κανένας..<<αυτοί που είναι εντελώς παράνομοι έχουν μία περίεργη ασυλία και την πατάνε αυτοί που είναι καθ΄όλα νόμιμοι και μπορεί να ξεχάσουν πάνω στον πανικό της δουλειάς να κόψουν μία απόδειξη..>>, είπε χαρακτηριστικά. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα στην αγορά πάνε από το κακό στο χειρότερο και κάθε μέρα που ξημερώνει τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι τουλάχιστον απογοητευτικά...
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: