Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Όχι απο τους μεσίτες στον Κώδικα Δεοντολογίας

Συντάκτης / NextDeal
Τετάρτη,
Απορρίπτουν, οι μεσίτες, σχεδόν στο σύνολό τους, το σχέδιο κώδικα δεοντολογίας που έδωσε στη δημοσιότητα για δημόσια διαβούλευση η ΕΠΕΙΑ γιατι θεωρούν ότι είναι μονομερής σε βάρος των διαμεσολαβούντων και των ασφαλισμένων και υπέρ των ασφαλιστικών εταιρειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.nextdeal.gr το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΜΑ, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Καραβία, εξέτασε σε πρόσφατη συνεδρίασή του το σχέδιο απόφασης της ΕΠΕΙΑ για τον Κώδικα Δεοντολογίας και αποφάσισε να αποστείλει κείμενο με τις παρατηρήσεις του επί του σχεδίου. Παράλληλα όμως και με δεδομένο ότι αυτές οι παρατηρήσεις είναι πάρα πολλές αποφάσισε να αποστείλει στην ΕΠΕΙΑ και τον Κώδικα Δεοντολογίας που έχει υιοθετήσει ο Σύνδεσμος και να ζητήσει ταυτόχρονα συνάντηση με την ΕΠΕΙΑ προκειμένου να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση εκ του σύνεγγυς. 

Ο ΣΕΜΑ θεωρεί ότι ένας ουσιαστικός διάλογος με την ΕΠΕΙΑ δεν μπορεί να εξαντλείται στην αποστολή επιστολών. 
pigi:next deal

Δεν υπάρχουν σχόλια: