Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Ανακαλούνται οθόνες Η/Υ που πωλήθηκαν απο τα LIDL!!!

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία παραγωγής TARGA GmbH, με έδρα τη Soest Γερμανίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης οθονών Silver Crest LCD 24-1 Widescreen-Monitor 23,6 ιντσών με κωδικό είδους 48914.

Στα ανακαλούμενα προϊόντα υπάρχει το ενδεχόμενο πιθανής αποκόλλησης καλωδίου στην Οθόνη LCD. Κατά συνέπεια, υφίσταται κίνδυνος βραχυκυκλώματος στη συσκευή. Η χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου ελλοχεύει κινδύνους για την ασφάλεια των καταναλωτών, καθώς υπό αντίξοες συνθήκες μεμονωμένων περιπτώσεων μπορεί να υπάρξει ηλεκτρική τάση.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει η όποια προσπάθεια επιδιόρθωσης της συσκευής από τους καταναλωτές. Για λόγους ασφάλειας των καταναλωτών, η TARGA GmbH παρακαλεί όσους έχουν προμηθευτεί την LCD-Οθόνη να μην προβούν σε καμία περαιτέρω χρήση.
Η συγκεκριμένη οθόνη διατέθηκε αποκλειστικά από τις 12 Ιουλίου 2010 μέσα από τα καταστήματα της Lidl Hellas.
Όσοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί το παραπάνω προϊόν, παρακαλούνται όπως το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Lidl Hellas, ώστε να τους επιστραφεί το αντίτιμο της αγοράς.
Δεν απαιτείται η ένδειξη της απόδειξης αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: