Πιστοποιημένη Ένωση Καταναλωτών
από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή

Α/Μ 35



ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
10:00 π.μ-12:00μ.μ.

ΜΟΝΟ και ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΎ

Τηλ.Επικοινωνίας 2821092306
E-mail: epkxan@gmail.com

Καλούμε τα μέλη της Ένωσης να προσέρχονται στο γραφείο μας

για την ανανέωση της συνδρομής τους/για το 2020
Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο
28210 92306
κατά τις ώρες 10:00 - 13:30

Η με e-banking στη Τράπεζα EUROBANK GR 670 260 74 60000 92 010 34 269 42 ή με κατάθεση
0026.0746.92.0103426942

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ " Επιτακτική ανάγκη η Παρέμβαση του Πρωθυπουργού της Χώρας για τους 300 μετανάστες απεργούς πείνας"

















 Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων  (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ) , εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της  στους 300 μετανάστες, απεργούς πείνας και καλεί την Κυβέρνηση της Χώρας και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό της  , να δώσει  λύση στα αιτήματα των 300 μεταναστών  απεργών  πείνας τώρα.
  Αναφερόμενη στο κάλεσμα προς τον Πρωθυπουργό, το οποίο κοινοποιεί και στον Πρόεδρο  της Ν.Δ κ.Αντώνιο Σαμαρά, αναφέρεται.
                                                        Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,
  Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ,    ως η φωνή της κοινωνίας , σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα και να σταματήσετε την απεργία πείνας των 300 μεταναστών, να αρχίσετε διάλογο μαζί τους.
Καλά γνωρίζετε ότι η ανθρώπινη ζωή δεν "παζαρεύεται"και η Κυβέρνησή σας με την στάση της και την αδιαλλαξία της, προχωρά στην αφαίρεση του πολυτιμότερου
αγαθού της ανθρώπινης  υπόστασης "της  ζωής ".Οι εγκληματίες πολέμου  όποιοι αυτοί ήταν,  οδηγήθηκαν σε δικαστήρια, εσάς εάν συνεχίσει να απειλείται η ζωή αυτών των ανθρώπων η Ελληνική και η Παγκόσμια κοινωνία , πιστεύετε  ότι θα σας την χαρίσει;΄
  Πιστεύουμε ότι όχι μόνο έχετε πολιτική ευθύνη επί του θέματος αλλά και κοινωνική, εμείς σας επισημαίνουμε το χρέος σας, γνωρίζοντας ότι το θέμα της μετανάστευσης είναι
θέμα "εθνικό, ευρωπαϊκό,παγκόσμιο) αλλά η απεργία πείνας των 300 μεταναστών, αφορά την Κυβέρνησή σας , εσας τον ιδιο προσωπικά και την  Χώρα μας.
                   
                                                Αξιότιμε  κ.Πρωθυπουργέ,
  Εμείς εκφράζουμε δημόσια την αλληλεγγύη μας στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, αλλά και την λύπη μας για την Κυβέρνησή, που εσείς εκπροσωπείτε, για την εικόνα
που στέλνουμε παγκοσμίως, μια εικόνα που δεν εκφράζει εμάς, την κοινωνία, αλλά και εσάς προσωπικά που βιώσατε την μετανάστευση .
  Ζητάμε να δοθεί άμεσα λύση από σας τον ίδιο ,χωρίς χρονοτριβή, άλλωστε ο χρόνος γυρνά αντίστροφα για όλες τις παραπάνω αναφερόμενες  επιπτώσεις ,τόσο για τους ίδιους τους απεργούς αλλά και για την αδιαφορία των υπευθύνων που στην τελική ευθεία φέρει την δική σας σφραγίδα, την δική σας ευθύνη.
  Τέλος ΄γνωρίζοντας η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, την ανθρώπινη  ευαισθησία σας ,πιστεύουμε στην άμεση παρέμβαση σας πριν είναι πολύ αργά, γιαυτούς τους ανθρώπους ,που εκτός των δικών τους αιτημάτων έχουν βασικό δικαίωμα στην ζωή και εσείς οφείλετε αυτό το δικαίωμα να το προστατεύσετε .
                                                       Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
                                                Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων
                                              Ιωάννα Μελάκη
                        
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35               

Ταχ.δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: