Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Προσοχή ΟΧΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Προσοχή ΟΧΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
VODAFONEκαι άλλοι πάροχοι, τηλεφωνίας, δανείων και λοιπών καλουδιών!!!στους καταναλωτές.
Σας ζητούν την ταυτότητά σας για την ορθότητα των στοιχείων της αίτησης – σύμβασης που θα συμπληρωθεί και θα υπογραφεί από τους δύο συμβαλλόμενους, εσάς και τον παροχέα της υπηρεσίας κλπ.. Μέχρι εκεί καλά. Φωτοτυπία της ταυτότητας δεν δικαιούνται να πάρουν.
Προσοχή 1: Πολλοί υπάλληλοι τραπεζών και άλλων παροχέων, χωρίς να σας ρωτήσουν, βγάζουν φωτοτυπία η την σκανάρουν στα γρήγορα χωρίς να το αντιληφθείτε. Αυτό είναι 100% παράνομη πράξη. Δεν έχουν το δικαίωμα κανένας απολύτως να φωτογραφίζει για το αρχείο του την ταυτότητά σας. Το να το κάνει και χωρίς να σας ρωτήσει, είναι ακραία παρανομία.
Προσοχή 2: Εάν σας ρωτήσει και εσείς δεν το αρνηθείτε, τότε στην φωτοτυπία πρέπει να τραβήξετε διαγώνια γραμμή και στην ουρά της γραμμής να σημειώσετε: Μόνο για χρήση από την Vodafone π.χ. η όπου αλλού θέλετε εσείς. Εάν σας ζητήσει να την σκανάρει, τότε πάλι μπορείτε αν συμφωνείτε να σκανάρει όχι αυτούσια την ταυτότητα, αλλά την φωτοτυπία με την διαγώνιο και τις σημειώσεις σας.
Διαβάστε με προσοχή το κείμενο αυτό να το καταλάβετε για την πρακτική εφαρμογή στο δικαίωμά σας……….και στην αποφυγή απρόβλεπτων καταστάσεων.
Προσοχή 3: Μην κάνετε σαν ξελιγωμένοι ενώπιον των παροχέων, για τα καλούδια τους, που είναι αμέτρητοι και αν δεν σας το δώσει ο ένας θα σας το δώσει ο άλλος που κάνουν αμάν για πελάτες.
Οι πάροχοι τηλεφωνίας, δανείων και λοιπά καλούδια, τα προσφέρουν μόνο για να βγάλουν κέρδος και να πλουτίσουν με απλή έκφραση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Οι εφευρέσεις – παροχές που διανέμουν οι πάροχοι, με συμβάσεις και συμβόλαια, είναι χρήσιμες για την καθημερινή μας ζωή και για αυτό αγοράζονται από τους καταναλωτές σε όλες τις χώρες της γης. 
Όμως:
Αφ ενός, η άγρια τοκογλυφία μαραίνει την οικονομία καταναλωτή και χώρας, η δε ακριβή και με ακατανόητα συμπλέγματα, τηλεφωνία, περιορίζει την επικοινωνία που είναι το κυριότερο αγαθό του ανθρώπου και βάση, για τα πάντα.
Αφ ετέρου, η μεν τοκογλυφία σωρεύει τον πλούτο καταναλωτών και εθνών στις τράπεζες και μετά μάλλον στις Μαλβίδες, η δε συμπλεγματική τηλεφωνία, κάθε λέξη και τάληρο…. όποιοι το θυμούνται.
Δηλαδή, από την υπογραφή της σύμβασης, η κάθε μέρα, για το χρέος, γεμίζει την λίμνη των τόκων, για την τηλεφωνία γεμίζει η λίμνη του παροχέα όπως Vodafone π.χ. με κάθε λέξη στο κινητό σας, με απίστευτα κέρδη.
Οι μεν τράπεζες σωρεύουν πλούτο, δανείζοντας με τόκο, με εκτεταμένα εικονικό χρήμα, με τζάμπα κόστος δηλαδή, η δε τηλεφωνία, από την απόσβεση των εγκαταστάσεων και μετά, πάλι με ασήμαντο κόστος πλέον, σε σχέση με την παλίρροια εισρεόμενων… τάληρα… με κάθε λέξη μας στο κινητό.
Πρέπει να ξέρετε τι παίρνετε, όταν πληρώνετε. Και να μην σας λένε κοιτάξτε στο φακό.
Στις τράπεζες και στην τηλεφωνία πληρώνετε, απίστευτα και αδικαιολόγητα πολλά.
Προσοχή λοιπόν και όχι λιγουριά και μην σας πιάνουν τον κ….. όταν συμβάλλεστε με αυτούς. Μη συμπεριφέρεστε σαν κρατούμενοι όταν αγοράζετε. Είναι σημαντικό.
Για την ταυτότητά σας, αν δεν εμπιστεύεται ο πάροχος τον υπάλληλό του στα στοιχεία που συμπληρώνει, γιατί να τον εμπιστευτείτε εσείς. Δώστε την, να γράψει με στυλό τα στοιχεία σας, υπογράψτε εσείς και αυτός την σύμβαση και μην αφήσετε φωτοτυπία για κανένα λόγο.
Κανένας νόμος, δεν δίνει σε κανέναν, το δικαίωμα φωτοτύπισης η κράτησης της ταυτότητάς σας, εκτός των υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας. Ότι άλλο σας πουν, είναι μπούρδες
Πηγή ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: