Ώρες Κοινού για ενημέρωση 10:00-12:00 π.μ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Γραμματεία της Ένωσης 2821092306
Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης ότι έχει ξεκινήσει η ανανέωση συνδρομών(25 ευρώ) για το έτος 2018 και παρακαλείστε για την τακτοποίηση της συνδρομής σας.Πληροφορίες στη γραμματεία της Ε.Π.Κ.Κ στο 28210 92306 από της 9:00 - 13:30

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011«Στήριξη των χανιώτικων προϊόντων από τους Χανιώτες». Το σύνθημα αυτό πρότεινε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, να υιοθετήσουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ.) κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, σήμερα Παρασκευή 18/2/2011 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αρ μόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων παρουσίασαν στον Δήμαρχο Χανίων το προφίλ και τις δράσεις του Φορέα τους, ενώ παράλληλα ζήτησαν συνεργασία και συμμετοχή σε δημοτικές δομές και Επιτροπές, που σχετίζονται με τους καταναλωτές.
Παράλληλα, τα μέλη της Ένωσης πρότειναν να προωθηθούν στα σχολεία προγράμματα καταναλωτικής αγωγής, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη διατροφή, την παχυσαρκία, το ποτό, το κάπνισμα, τα ναρκωτικά. Στο συγκεκριμένο θέμα ο κ. Σκουλάκης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του, υπενθυμίζοντας ότι για την προώθηση των συγκεκριμένων ζητημάτων, έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως υφυπουργός Υγείας – Πρόνοιας.
Ο Δήμαρχος Χανίων δεσμεύτηκε επίσης ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, καθώς θα επιδιώξει τη συμμετοχή της στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης αλλά και σε άλλες δράσεις του Δήμου.
Κώστας Νέζης
Πηγή:Δήμοι   News

Δεν υπάρχουν σχόλια: